Жаклин Кенеди летяла чак до Югославия, за да се види

...
Жаклин Кенеди летяла чак до Югославия, за да се види
Коментари Харесай

След убийството на Джон Кенеди: Джаки Кенеди летяла чак до Югославия за да се срещне с Ванга

Жаклин Кенеди летяла чак до Югославия, с цел да се види с баба Ванга след убийството на Джон Кенеди. Вдовицата му желала да знае кой е килърът на брачна половинка й, само че по този начин и не доживяла да научи тайната, научи HotArena.
По това време обаче Държавна сигурност не разрешило на българската пророчица да напусне страната. И в последна сметка срещата сред двете се провалила, написа „ Телеграф ”.
Историята на Джаки Кенеди и Ванга е единствено една от многото, които са разказани във кино лентата на Стоян Петров „ Ванга–човек и феномен ”. Премиерата на кино лентата препълни зала 1 на НДК предходната вечер.

23 години след кончината на Ванга, излиза наяве, че тя е била посещавана от не един и двама международни водачи. Джаки Кенеди не е единствената, която търси отговори на значими за нея въпроси, само че за жал срещата й с Ванга се проваля.
В лентата има и фрагменти с индийския нравствен преподавател Сатя Сай Баба, който отива да посети Ванга, само че какво са споделили двамата, по този начин и не излиза наяве.
На премиерата участват още политикът и шахматист Кирсан Илюмжинов, както и някогашният свещеник на Роженския манастир, който също споделя детайлности за другарството си с Ванга.

Във кино лентата думата взима и първия братовчед на Ванга, който отхвърля пророчицата да е родена в Струмица. Като неин дом той показва Ново село. Човекът даже демонстрира руини от родната й къща и споделя, че не ги маха от двора си, тъй като доста хора си взимат парченца от тях за сувенири.
Версията за ослепяването на пророчицата също е по-различна. В нея се споделя, че бурята е отнесла забрадката на Ванга, а не е лишила зрението й. Станало е нещо свръхестествено, което е причина да ослепее.
Припомняме също, че години наред най-много съветски и турски медии няколко пъти популяризират митично предсказване на пророчицата, че ще избухне война.

„ Третата международна война ке почне от Сирия. “ Точно тези думи излязоха преди две години и в няколко британски издания, разказвайки по кое време по какъв начин Ванга прави предсказанията си. „ Ванга в никакъв случай не е казвала, че ще има Трета международна война или че Рим ще стане столица на халифата. “ Това удостовери и писателката Жени Костадинова, създател на пет книги за Ванга.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР