Жаклин Кенеди е търсила Ванга след убийството на съпруга й

...
Жаклин Кенеди е търсила Ванга след убийството на съпруга й
Коментари Харесай

Изплува ново шокиращо разкритие за баба Ванга

Жаклин Кенеди е търсила Ванга след убийството на брачна половинка й - американския президент Джон Кенеди, с цел да пита кой го е прострелял. Това твърди в документалния си филм режисьорът Стоян Петров " Ванга - човек и феномен ", чиято премиера препълни столичната зала 1 на НДК.

23 години след кончината на Вангелия Гущерова излиза наяве, че тя е била посещавана не от един и двама огромни политици от целия свят. Според информация на околните й, след убийстото на Джон Кенди неговата вдовица Жаклин дохвърчала до Югославия, с цел да се срещне с петричката пророчица. Властите в България обаче не разрешили на баба Ванга да напусне страната и по този начин срещата сред двете дами по този начин и не се състояла. В лентата има фрагменти с индийския нравствен преподавател Сатя Сай Баба, който отива да посети Вангелия в дома й. Но какво са си споделили двамата, по този начин и не излиза наяве. За премиерата на лентата у нас бе политикът и шахматист Кирсан Илюмжинов, който е и един от вдъхновителите за изработката на кино лентата.

Бившият свещеник в Роженския манастир " Йоан Богослов " също разкрива детайлности към другарството си с Ванга.

50-минутната лентата " Ванга - човек и феномен " стартира с изявление със сина на първия братовчед на Ванга, който оборва обстоятелствата и декларира, че не в Струмица, както е посочено в паспорта й, а в селото до него - Ново село, е родена пророчицата. Той демонстрира руини от родната й къща и споделя, че не ги маха от двора си, тъй като доста хора идват и си взимат парченца от тях за сувенири. Версията за ослепяването на пророчицата също е малко по-различна - в нея= се споделя, че стихия не я подвига във въздуха, отнася единствено забрадката й, а нещо свръхестествено се случва с нея и тя изгубва зрението си.

Източник: блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР