Jaguar Land Rover заяви, че търси да наеме работници, които

...
Jaguar Land Rover заяви, че търси да наеме работници, които
Коментари Харесай

Jaguar Land Rover ще наеме уволнени служители от Twitter и Facebook

Jaguar Land Rover съобщи, че търси да наеме служащи, които са били уволнени от софтуерни компании като Meta Platforms Inc. и Twitter Inc ., с цел да запълнят своите свободни позиции в цифровите и инженерни области.

Производителят на първокласни коли желае да наеме към 800 служащи в Обединеното кралство, Съединени американски щати, Ирландия, Индия, Китай и Унгария. Работните места са в области като самостоятелно шофиране, изкуствен интелект, електрификация, заоблачен програмен продукт, просвета за данни и машинно образование.

Технологичните компании редуцират личния състав и забавят наемането, защото са изправени пред по-високи лихви и ниски потребителски разноски, както и високи равнища на $. Meta редуцира към 11 000 работни места , а това е първото толкоз огромно редуциране в историята на обществената медийна компания, до момента в който Twitter, под управлението на новия притежател Илон Мъск, наложи съществени съкращения и доста от чиновниците му напуснаха.

JLR , благосъстоятелност на индийската Tata Motors Ltd., сподели, че софтуерните служащи , които желае да наеме, имат умения, които са от значително значение за създаването и построяването на идващото потомство електрически коли на автомобилния производител.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР