Jaguar и Дуа Липа, световната суперзвезда, певица и автор на

...
Jaguar и Дуа Липа, световната суперзвезда, певица и автор на
Коментари Харесай

Дуа Липа се присъединява към Jaguar за революционно музикално и технологично сътрудничество

Jaguar и Дуа Липа, международната суперзвезда, певица и създател на песни, оповестиха музикално и софтуерно партньорство между тях. Британският музикален актьор от косоварски генезис ще започва революционно съдействие с Jaguar с извънредно осъществяване онлайн в Амстердам на 3 септември.

Това ще даде начало на поредност събития на Jaguar в Европа, наречени The PACE: Season One, които ще се проведат в чест на известните SUV модели на марката - E-PACE, F-PACE и I-PACE.

Дуа Липа, която сега е най-слушаната жена-музикален актьор в света, ще се показа паралелно не до различен реализатор, а с новия Jaguar I-PACE – мощен електрически SUV, който има нулеви излъчвания отработени газове и може да форсира от 0 до 100 км/ч за 4,8 секунди.



По мотив на съдействието Дуа Липа сподели: „ Обичам да разрушавам стандартите с моята музика и това партньорство ще изведе нещата на вълнуващо ново равнище. Това е high-tech план, който съчетава музиката с технологиите на Jaguar, и знам, че моите почитатели ще харесат това, което ще им покажем. Всичко ще се разкрие на 3-ти септември в Амстердам.

Толкова съм разчувствана, че моят първи автомобил ще бъде I-PACE. “

Сътрудничеството „ Dua Lipa x Jaguar “ започва на 3-ти септември в обществените канали и уеб страници на Jaguar.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР