Жадните чехи вече отново ще могат посещават бирариите на открито

...
Жадните чехи вече отново ще могат посещават бирариите на открито
Коментари Харесай

Бирариите на открито в Чехия отварят отново

Жадните чехи към този момент още веднъж ще могат посещават бирариите навън от през днешния ден, откакто бе отстранено ограничаването за работата на този вид заведения, въведено поради ковид, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

``
реклама

Властите позволиха също по този начин още веднъж да отворят порти някои учебни заведения, фризьорски салони, молове, кина и други бизнеси. Музеите и галериите отвориха, а държавното управление даде зелена светлина на сватбите, културните и религиозните събития, на които ще могат да участват по-малко от 100 души. Професионалните спортни тимове възобновиха тренировките си.

За доста чехи, които заемат челно място по изпита бира на глава от популацията, отварянето на бирариите навън е основен аспект от държавния проект за рестартиране на стопанската система на стадии.

Като се има поради, че бирата най-сетне е в стъклена чаша, а не в пластмасова чаши за у дома, напряко е супер, сподели Иван Вернер, пенсионер, който си пийва в известния ресторант в центъра на Прага " У Пинкасу ".

Властите също по този начин разхлабиха рестриктивните мерки за пътуванията от през днешния ден, като е разрешено на жители на страни отвън Европейски Съюз да влизат в страната, в случай че могат да покажат негативен тест за Ковид-19 и работят избран вид работа като да вземем за пример в опазването на здравето.

Влаковете и рейсовете възобновиха маршрутите си в чужбина, а Чешките авиолинии (Czech Airlines) ще летят от 18 май до Амстердам, Франкфурт, Париж и Стокхолм.

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз. Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза.

Заглушиш ли последните сериозни гласове на дребното останали публицисти, ще чуеш първите гневни крясъци на улицата, а тя не е въоръжена с тефтерче и микрофон, не задава комфортни въпроси и не чака право на отговор от другата страна.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР