Jacquelynn Lueth е изпълнителен продуцент на новия документален филм на

...
Jacquelynn Lueth е изпълнителен продуцент на новия документален филм на
Коментари Харесай

Лекарите от спешното отделение на JFK споделят нови подробности за убийството

Jacquelynn Lueth е изпълнителен продуцент на новия документален филм на Paramount+ Original, „ JFK: What the Doctors Saw “, който изважда нескрито зашеметяващи разкрития от лекари, които са били в незабавното поделение на денят на убийството на президента Джон Ф. Кенеди.

22 ноември 1963 година е дата, която в никакъв случай няма да не помни. Изпратен у дома от учебно заведение самичък, изплашен и завързан към тв приемника, денят се разкри пред мен, който даже по днешните стандарти беше прекомерно тежък, прекомерно бърз и прекомерно печален, с цел да обхвана всичко, което се случи.

Ангажиментът ми да го схвана мина от въздържан към деен доста години по-късно, когато доктор Лорънс Клайн, един от персоналните ми лекари, с който майка ми показа, ми сподели, че на 22 ноември 1963 година трета година студент по медицина в UT Southwestern, извършващ ротация в Parkland Memorial Hospital, и беше в незабавното поделение, когато президентът Джон Ф. Кенеди беше доведен. Неговата вяра беше, че неговият спомен, споделен миг от историята, може да бъде записан като част от неговото завещание за неговите внуци.

не се оповестява на обществеността. Той напусна комисията, тъй като смяташе, че те не организират същинско търсене на истината.

Моят брачен партньор, Бил Гарнет, и аз продължихме нашето проучване повече от 15 години, което ни докара до следните изводи: Лекарите в Parkland имаха богат опит в лекуването на огнестрелни рани и нямаха друга стратегия с изключение на пробвайки се да избави живота на президента. Тези, които са видели раната на врата на президента, считат, че е входна рана. Няколко от тях видяха зейнала дупка в тила на JFK.

Правителството направи всичко допустимо, с цел да отхвърли, сплаши и заплаши лекарите от Паркланд, тъй като техните наблюдения опонират на теорията за единствения „ вълшебен патрон “ на Комисията Уорън. Въз основа на това заключих, че е имало прикриване и на обществото не е била казана истината.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР