Жаблянов пък попита как г-жа Нинова изключва членове на партията,

...
Жаблянов пък попита как г-жа Нинова изключва членове на партията,
Коментари Харесай

Светлана Шаренкова: Нинова налага лична воля за отстраняването на Кирил Добрев

Жаблянов пък попита по какъв начин госпожа Нинова изключва членове на партията, откакто е в оставка
„ Българска социалистическа партия върви към еднолично ръководство. Решението за Кирил Добрев е взето или на автограф, или по телефон. Доста хора не знаеха за него. Тук има налагане на персонална воля на ръководителя в оставка Корнелия Нинова. Няма никакви доказателства за обвиняванията към него “.

Това съобщи в студиото на „ Твоят ден “ Светлана Шаренкова, член на Народно събрание на Българска социалистическа партия.

По думите ѝ цветущият език на Добрев не се харесва на по-възрастните социалисти, за разлика от по-младите. Шаренкова изясни, че Българска социалистическа партия постоянно се е гордяла със своята либералност, само че „ внезапно би трябвало да изключваме наш приятел със своята следа в партията. Един от създателите на младежкото придвижване “, съобщи социалистката.  За нея огромните неточности са почнали с изключването на някогашния ръководител Георги Първанов.

„ То беше противоуставно и погрешно. Той изправи партията на крайници, а преди него тя беше на дъното. Тогава най-малко Станишев имаше доблестта да направи обществено съвещание. Аз съм изрично срещу изключването на Добрев “, съобщи тя.

По-рано в студиото на „ Здравей, България ” Валери Жаблянов, някогашен член на Българска социалистическа партия изясни, че не може ръководителят, който е довел партията до три произшествия, да стартира чистка вътре в нея.

По думите му изключването на Добрев е следващия акт, в който левицата показва своята недемократичност пред българското общество. Жаблянов попита по какъв начин госпожа Корнелия Нинова изключва членове на партията, откакто е в оставка.

„ Много известни политици от БСП  бяха дистанцирани от управлението на партията. Това беше направено под претекст, че се организира промяна в партията. Тя завърши със изгубени 700 00 гласа на изборите. Така няма по какъв начин да се повиши публичното доверие ”, сподели още Жаблянов.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР