Ж ителите на малки селища на около 40 километра източно

...
Ж ителите на малки селища на около 40 километра източно
Коментари Харесай

Голям пожар заплашва Рим, евакуация на близки селища

Ж ителите на дребни селища на към 40 километра източно от италианската столица Рим бяха евакуирани през днешния ден поради горски пожар, горящ в региона, където температурата доближи към 37 градуса, съобщи Българска телеграфна агенция.

През последните седмици обширни територии в Южна Италия попаднаха в плен на огнени стихии, основно в област Калабрия и на островите Сицилия и Сардиния. В сряда в югоизточната част на Сицилия бе измерена температура от близо 49 градуса - съгласно някои информации връх в историята на Европа.



Горещата вълна се придвижи на север и през миналата нощ 25 фамилии трябваше да бъдат евакуирани от жилищата си поради пламъците, обхванали естествения резерват Монте Катильо наоколо до римското предградие Тиволи. На безвредно място са били изведени и 30 жители на дом за небогати деца и сираци.

Пожар е зародил през нощта край южния град Отранто. Летовниците в непосредствен курорт са били евакуирани поради задушливия пушек. Едно шосе в регион е било затворено за придвижване.



Вчера италианският министър председател Марио Драги даде обещание финансова помощ за потърпевшите общини и разгласи проект за наново залесяване на опожарените площи и за повишение на устойчивостта против естествени бедствия.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Между възпитаници: - Не ми извиниха отсъствията... - Защо? - Платих на ветеринарния да ми напише здравна записка, а той писал, че съм преситен с… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниДжипът със старозагорска регистрация се преобърнал„ Тук не става въпрос просто за зала. Залогът е доста по-голям – става въпрос за българската просвета и нематериалност, като един от най-важните спойващи детайли за обществото " Суданските управляващи предизвестиха жителите да не се приближават до река НилРадев: Обяснимо е тъй като талибаните си възстановяват контрола върху АфганистанНа някои фотоси даже не можахме да познаем певицатаИТН направи декларация за рецесията в енергетикатаПринцът на Уелс разгласява фамилна фотография, само че на нея липсват някои от членовете на кралското семействоТой обясни, че без актуализация за спомагателните 50 лева към пенсиите евентуално за ноември няма да има париСоциалните бизнесмени, които желаят да трансформират живота на децата и младежите в България, могат да аплайват до 30 августМомчето управлявало автомобила, само че изгубило надзор и колата се преобърнала, след което се блъснала в дърветаЯдките са обгърнати в микроскопична конструкция от преплетени клеткиСилни източни ветрове изтласкаха айсберга A74Днес е единственият петък 13-и за 2021 г.Тази рецепта е за четири порции - опитайтеПо-рано през днешния ден митинг блокира придвижването пред Министерски съвет в София, митинги на работещи в " Автомагистрали-Черно море " имаше и на няко
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР