Ж ена с инсулт почина часове, след като беше изписана

...
Ж ена с инсулт почина часове, след като беше изписана
Коментари Харесай

Жена с инсулт почина часове, след изписване от болница

Ж ена с инсулт умря часове, откакто беше изписана от болница в Тутракан. Нейният наследник потърси със следното писмо:

„ След като положението на майка ми сякаш се е било подобрило и била нормализирана,

те я изписват, тъй като парите по здравната каса към този момент са усвоени .

На въпроса биха ли ми обезпечили превоз (линейка) отговорът им беше, че те не са транспортна компания и би трябвало да се спасяваме.

Казаха ми, че мога да се обадя на катафалката или да си намеря бус и да я натоварим... като че ли товарим куфари или чували с картофи. На въпроса ми по какъв начин по този начин, та това е жив човек, това е майка ми...те ми споделиха „ да се спасявам”, написа Михаил Савелев.

Майката му, която живее в старешки дом, лежи в болничното заведение в Тутракан пет дни. „ След това докторът ни убеждава, че тя ще бъде изписана и няма да има странични резултати и ще бъде добре.

Изписаха я в 12 ч. и в 14 ч. същия ден ми се обадиха от старческия дом, че е починала” ,

изясни Савелев.

В епикризата на дамата е обяснено, че е изписана с усъвършенстване, без риск за здравето от прекратяването на болничното лекуване.

Хората настояват, че са имали проблеми и при превозването на дамата от болничното заведение до старческия дом. „ Първо ни споделиха, че е обезпечен превозът. Звънях на старческия дом, откъдето ми споделиха, че подобен няма. Помолихме за подпомагане болницата”, сподели Савелев.

„ Излязоха с доста жестоко отношение. Наложи се няколко пъти да ги апелирам да не ми викат

Жена ми сподели – разновидностите ви са три – да намерите бус, да се обадим на катафалка беше втората алтернатива, която отказахме. Тя е жив човек, а аз не желая живи хора да се возят в катафалка”, изясни брачната половинка на Михаил.

„ Това не е катафалка, а един бус на общината, който прави такива обредни действия в помощ на хора за транспорт”, сподели Донка Григорова от ЦСМП – Тутракан.

„ Инсултът е съществено съдово заболяване. Инцидентите са непредвидими. Жената е получавала няколко пъти преди този момент. Тя е изписана в действителност с усъвършенстване. Има индикации за дехоспитализация”, разяснява шефът на МБАЛ – Тутракан доктор Любомир Бойчев.

Още по тематиката вижте във видеото горе.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Двама старци се оплакват един на различен: - Наборе, имам артрит, радикулит, склероза, Паркинсон, камъни в бъбреците, астма… - Е стига де, има ли нещо,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНаграда " Икар " за извънреден принос към българския спектакъл бе отредена за Татяна Лолова (посмъртно)На кого да се обадите, с цел да честититеВижте кои са теТе дават обещание доста висока продуктивност и мощПравителството обмисля разнообразни други възможности за това по какъв начин да процедираИслямистката формация " Хамас " отговориЕдин пасажер е отведен за прегледВластите споделят, че през последните години са осуетили десетки проекти за атентати в училищаКакъв % от инфектираните могат да бъдат наранени " Подкрепихме съвсем 1 милион български жители в рецесията ", съобщи Сачева във " Facebook " Време е за нещо свежо, зелено, виталноКакво са открили ученитеТърговци всеобщо пробват да пласират изостаналата продукция с неточни известия за отстъпкиОт на следващия ден в Министерство на правосъдието като длъжностен министър влиза Янаки СтоиловОправдателните присъди на Дянков, Трайков и Прокопиев
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР