Ж ена от София събира средства, въпреки че е получила

...
Ж ена от София събира средства, въпреки че е получила
Коментари Харесай

Жена злоупотребява с помощи, отказва да работи

Ж ена от София събира средства, макар че е получила напълно ремонтирана и обзаведена квартира.

За злоупотребата алармират от неправителствената организация "Подай ръка, дружно за по-добро бъдеще ". Те открили, че младата майка от време на време написа постове с молба за помощ. В същото време дамата отхвърля да стартира работа.

Доброволци са ремонтирали напълно квартирата й и са платили наема до края на годината. Дарили са домакинска техника, храна, облекла за децата й. Дали са й пари на ръка. Впоследствие разбрали, че въпросната жена освен написа постове, само че е лъгала и други представители на неправителствени организации, споделя.

"Жената беше включена в акция за хранителни артикули по Великден. На 30 април й бяха предоставени хранителни артикули ", описа пред ръководителят на сдружението "Подай ръка, дружно за по-добро бъдеще " Радостин Георгиев.

По думите му при осъществената инспекция от страна на организацията дали всичко е наред с продуктите, излиза наяве, че след разразил се фамилен скандал със брачна половинка й - тя, нейните две деца и стара жена, остават на улицата.

"Предприехме дейности да помогнем, откакто чухме описа, и поехме разноските по настаняването й в квартира и обезпечаването на естествени условия на живот ", акцентира Георгиев.

Още по тематиката вижте във видеото нагоре.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР