I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! може да

...
I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! може да
Коментари Харесай

I`m A Celebrity на ITV се завръща на екраните след дни за специалното шоу `Coming Out`

I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! може да са претърпели ужасни рейтинги със сезон 2023 - само че това няма да попречи на шефовете на ITV да наложат повече от това на феновете.

Милиони телевизионни почитатели избраха да не гледат най-новия сезон на шоуто като подозрителен състав от звезди си проправи път в джунглата - и мнозина се зарекоха да бойкотират шоуто поради включването на спорния политик Найджъл Фараж, 59. Имаше и противоположна реакция против сериала като основателя на документални филми за дивата природа Крис Пакам, 62, разкритикува шоуто поради жестокостта към животните и упрекна 48-годишните водещи Ант Макпартлин и Деклан Донъли, че прибират пари за сметка на морала, до момента в който не престават да водят предаването, в което постоянно се хвърлят инсекти и влечуги върху звезди за забавление.

Неделната вечер притегли четири милиона фенове по-малко от финала на предишния сезон, защото почитателите на риалити шоуто видяха Сам Томпсън, 31, коронясан за крал на джунглата пред з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР