Иззето е оборудване и готова зелена тревиста маса за над

...
Иззето е оборудване и готова зелена тревиста маса за над
Коментари Харесай

При поредна акция във Варна разбиха наркооранжерия

Иззето е съоръжение и подготвена зелена тревиста маса за над 150 000 лв.
В рамките на интервенция за противопоставяне на производството и разпространяването на наркотични субстанции, през вчерашния ден чиновници на бранш „ Криминална полиция “ при ОДМВР Варна, взаимно с сътрудниците си от Пето районно управление (на МВР) ревизирали парцел в околност „ Ален мак “, населяван от 45-годишен варненец, престъпно проявен.

В къщата, криминалистите разкрили три  помещения пригодени, като оранжерии, оборудвана със система за надзор на влажността и температурата,  вентилация и отглеждани 1216 растения, в друг етап на напредък. Полицаите разкрили и друга стая, в която се сушал отглеждания коноп. Там чиновниците на реда намерили  и иззели суха тревиста маса – над 4 кг. и огромна електронна везна.

Общата стойност на иззетото  оборудване и приготвената суха, зелена тревиста маса е над 150 000 лв..

Нарушителят  е арестуван в ареста за период от 24 часа. Действията по документиране на осъществената незаконна активност не престават под надзора на Окръжна прокуратура. Към момента има образувано  досъдебно произвеждане по член 354а, ал 2 и член 354в, ал.1от Наказателен кодекс.

Припомняме, че от началото на годината варненските служители на реда разрушиха седемнадесет оранжерии за развъждане на наркотични субстанции.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР