Изземват се документи и информация за плащанията на дружеството във

...
Изземват се документи и информация за плащанията на дружеството във
Коментари Харесай

Александър Михайлов: ДАНС влезе в Кинтекс, изземват документи и информация за плащанията във валута

" Изземват се документи и информация за заплащанията на сдружението във валута! Това се случва часове, откакто в ефира на БТВ описах схемата за източване на държавната компания, която хората на Корнелия Нинова задействаха в последните дни. По нея, единствено от началото на седмицата са платени над 800 000 лв. на офшорна компания от Дубай - подправен медиатор ". Това написа във Facebook някогашният началник на държавното оръжейно дружество " Кинтекс " Александър Михайлов.

" Аз бях уволнен преди 3 месеца, тъй като отхвърлих да вземам участие в тези схеми. Вече няма човек, който да не е схванал истината за какво бях неуместен на Корнелия Нинова. Тя ще дава отговор на въпросите оттук насетне. Знаете ли кое е най-жалкото обаче: никой няма да потърси правосъдна отговорност от нея. Защото тя си назначи бушони в „ Кинтекс “, които в този момент ще изгорят. Неудобните като мен тя се пробва да смаже с изфабрикувани каузи и откровени клюки. Всички ние, данъкоплатците в България, платихме 800 000 лв. на офшорка в Дубай и още 70 000 лв., с цел да води страната каузи против мен по предписание на Корнелия Нинова. Това е наследството от ръководството на Председателя на Българска социалистическа партия.
Днес не се веселя, че истината победи. Днес съм ядосан, тъй като такива хора постоянно излизат сухи. Те ще продължат да приказват красивите си неистини и ще се намират наивници, които да им имат вяра. Жалко за България. P.S. Поздравления към ДАНС за бързата реакция, може и да име искрица вяра за Родината ни ", споделя още Михайлов.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР