Изземването на имущество се случи в други места в Европа,

...
Изземването на имущество се случи в други места в Европа,
Коментари Харесай

Министър Сандов: Няма нищо страшно да национализираме руска собственост

Изземването на имущество се случи в други места в Европа, тъй че не бих споделил, че е толкоз смущаващо, само че това е една мярка, която би трябвало да покаже, че България няма да търпи близки връзки с страна, която има сходно отношение”. Така разяснява Борислав Сандов мнението на Христо Иванов от сутринта, че в България би трябвало да се национализира съветската благосъстоятелност.

" Искаме глоба против ръководената от Путин и Кремъл страна и метода по който тя агресира и провокира тежка филантропична рецесия и опит да отнеме суверенитета и териториалната целокупност на една страна. Държава, която ни е близка, с нея имаме многовековна и даже на моменти обвързвана история и огромно българско общество там. ", изясни той пред bTV.

" България не би трябвало да има близки връзки с Путин и Кремъл. Управляваме напълно с управническата стратегия, само че основана тогава, когато путинизацията в Европа стигна до такива размери, че докара до война, каквато не бяхме виждали от дълго време. Затова тази нова обстановка изисква едно адаптиране, едни нови ограничения ", сподели още той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР