Иззеха голямо количество наркотици в Пловдив, съобщиха от полицията. МВР

...
Иззеха голямо количество наркотици в Пловдив, съобщиха от полицията. МВР
Коментари Харесай

След акции в Пловдив: Иззеха голямо количество наркотици

Иззеха огромно количество опиати в Пловдив, оповестиха от полицията.
 Министерство на вътрешните работи
На 21 септември в границите на профилирана интервенция за секване на закононарушения, свързани с притежанието и разпространяването на наркотични субстанции, чиновници от отдел „ Криминална полиция ” са задържали двама мъже - на 47 и 39 години, с над 816 грама кокаин .

При претърсвания на домашните им адреси и колата, с която се придвижвали, в допълнение са конфискувани близо 220 мл канабисово масло със наличие на тетрахидроканабинол, 21 таблетки екстази , 11 капсули вещество от рода на опиатите, над 4 грама марихуана и 4 електронни везни.
 Министерство на вътрешните работи
По случая се води разследане и е известена прокуратура. С разпореждане на наблюдаващия прокурор мъжете са привлечени като обвинени и арестувани за 72 часа.  Ден по-рано, при аналогична акция на служители на реда от Шесто районно управление (на МВР) са задържани и други трима - на 22, 24 и 32 години, с престъпни регистраци и осъждани.
 Министерство на вътрешните работи
Те били засечени в региона на учебно заведение в квартал „ Изгрев ” в миг на договорка с марихуана, а при типа на униформените единият изхвърлил на земята пакетче с веществото.

От мястото на задържането им са конфискувани над 33 грама от сухата листна маса и електронна везна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР