Иззеха близо половин килограм наркотици при проведена спецоперация в столицата

...
Иззеха близо половин килограм наркотици при проведена спецоперация в столицата
Коментари Харесай

След спецакция в София: Иззеха близо половин килограм наркотици

Иззеха близо половин кг опиати при извършена спецоперация в столицата оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
 Министерство на вътрешните работи
На 18 февруари в региона на бул. „ Цариградско шосе “, патрул е подхванал инспекция на мъж със с ъмнително държание . Установена била самоличността му - 41-годишен, от който при обиска са били конфискувани 5 пакетчета с бяло прахообразно вещество и 2 - с таблетки.

В паркиран наоколо автомобил, ключът за който бил у проверявания, униформените намерили още 5 пликчета с тревиста маса и полиетиленов плик с таблетки.
 Министерство на вътрешните работи
Минути по-късно, наоколо до колата, те засекли двама мъже - на 30 и 53 години, с голям брой престъпни регистраци и, а при осъществените им обиски били открити още 62 пликчета с прахообразно вещество и 98 таблетки.
 Министерство на вътрешните работи
Последвало претършуване и на адрес, населяван от 41-годишния мъж, откъдето служителите на реда иззели няколко пликчета с тревиста маса и електронна везна . Резултатът от направената експертна информация посочил, че веществата - близо половин кг, са марихуана, кокаин и метамфетамин , а точните количества са в развой на определяне.

След отчет на събраните материали в Софийска градска прокуратура тримата са привлечени като обвинени. Те са з адържани за период до 72 часа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР