Иззеха близо 80 кг контрабанден тютюн в Русенско, съобщиха от

...
Иззеха близо 80 кг контрабанден тютюн в Русенско, съобщиха от
Коментари Харесай

След апецакция: Иззеха близо 80 кг контрабанден тютюн в Русенско

Иззеха близо 80 кг контрабанден тютюн в Русенско , оповестиха от полицията. Специализираната полицейска интервенция за ограничение на разпространяването на акцизни артикули без бандерол на територията на Русе е извършена на 28 февруари.
 Министерство на вътрешните работи
В акцията, под надзора на Русенска районна прокуратура, са взели участие чиновници на секторите " Противодействие на икономическата престъпност ", „ Противодействие на престъпната престъпност “ и Специализираното тактическо звено при ОД на Министерство на вътрешните работи.

В региона на с. Сваленик бил спрян за инспекция лек автомобил Фолксваген " Голф “, ръководен от 36-годишен мъж от Русе. При инспекцията в колата били открити близо 70 кг ситно нарязан тютюн, без заплатен данък.
 Министерство на вътрешните работи
Последвала инспекция в два парцела, населявани от мъжа, в землището на русенското с. Бъзън - в гараж криминалистите намерили профилирана електрическа машина за рязане на тютюн и апаратура за термичната му обработка.

Иззети са и чувал с тютюн, както и огромно количество увити със зебло бали със суха жълто-кафява листна маса - тютюн. Общо конфискуваното количество тютюн е близо 80 кг. В хода на следствието е открита съпричастността  към осъществяваната незаконната активност и на 36-годишна жена и 22-годишен мъж.
 Министерство на вътрешните работи
Тримата са арестувани с полицейска мярка за 24 часа . По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по документирането му продължава под управлението на прокуратурата. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР