Иззеха 60 440 къса - 3022 кутии цигари при четири

...
Иззеха 60 440 къса - 3022 кутии цигари при четири
Коментари Харесай

Иззеха 60 440 къса цигари при четири проверки в страната

Иззеха 60 440 къса - 3022 кутии цигари при четири обособени инспекции, оповестиха от Агенции " Митници ".

На 31 март митнически чиновници селектират за инспекция в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " -Русе пътуващ за Германия микробус , ръководен от български жител.

При инспекцията митническите инспектори откриват във фабрични кухини зад шофьорската седалка и в задната част на автомобила 1216 кутии цигари от разнообразни търговски марки, облепени с български акцизен бандерол.

Същият ден чиновници правят инспекция на бордова платформа за транспорт на коли, ръководена от български жител. Той  е декларирал, че пътува за Румъния и не транспортира артикули и багаж.

В хода на контролните дейности митническите чиновници откриват, че придвижва 1456 кутии цигари от разнообразни търговски марки, всички облепени с годен български акцизен бандерол.

Също на 31 март на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Никопол ", митнически чиновници селектират за инспекция товарна комбинация, ръководена от непознат жител. В хода на инспекцията е открито, че на разнообразни места в шофьорската кабина на транспортното средство са укрити 110 кутии цигари с турски акцизен бандерол и 20 кутии цигари.

Други 220 кутии цигари с български акцизен бандерол са открити в дървена кутия с принадлежности в автомобил, ръководен от български жител, който е излизал от страната през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " -Русе на 1 април.

По случаите са формирани актове, а акцизните артикули са конфискувани.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР