Изявяващата се ,като протестърка журналистка от БНР и съпруга на

...
Изявяващата се ,като протестърка журналистка от БНР и съпруга на
Коментари Харесай

Жената на Виктор Николаев, Людмила Железова пуска Let it be по БНР


Изявяващата се,като протестърка журналистка от БНР и брачна половинка на Виктор Николаев, Людмила Железова пусна Let it be по държавното радио,като апел за оставка на държавното управление. Госпожа Железова, когато си направи лично радио да си пуска, каквото си желае там. Докато получава заплата и бонуси от съвсем 5000 лева от бюджета, тъй като БНР е на държавна прехрана, да бъде по този начин добра да не изявява персоналните си пристрастия от публичният ефир.

Железова е част от протестърската мрежа окупирали БНР дружно със Силвия Великова, Ирина Недева, Таня Величкова и редица други все хора от кръга „ Капитал “.

Едностранчивото и преднамерено показване на вести и събития, персоналното отношение към интервюираните посетители в студията, неналичието на плурализъм се е трансформирало в запазена марка на БНР. Едни и същи хора и организации са завладяли студията на БНР и от там се чува единствено тяхното мнение. Нищо не е останало от престижа на Българско национално радио, като място за професионална и справедлива публицистика.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР