Изявленията от Запад за възможна блокада на Калининград изпробва почвата,

...
Изявленията от Запад за възможна блокада на Калининград изпробва почвата,
Коментари Харесай

В Русия предупреждават Запада за Калининград: В Съветския съюз знаем как да разкъсаме блокади


Изявленията от Запад за допустима обсада на Калининград " тества почвата ", само че Русия може да " прекъсне обсада ", в случай че тези закани станат действителност, има опит , разяснява Владимир Джабаров, първи заместник-председател на комисията по въпросите на горната камара на Съвета на федерацията за Международни връзки, оповестява ТАСС.

" Мисля, че към този момент това е игра, изпробваща почвата.... В случай на обсада, както се споделя, Съветският съюз знае по какъв начин да раздра блокади , ние (Русия като правоприемник на Съветския съюз - ТАСС) имаме голям опит ", споделя сенаторът.

" Ако желаят да стигнат до такава степен , с цел да ни накарат да прекъснем тази обсада, с цел да спасим живота на нашите хора , които живеят там, можем да създадем това ", сподели Джабаров.

Той показва вяра, че Западът " ще има задоволително мозък да се откаже от това ".

Сенаторът изяснява, че след Втората международна война Йосиф Сталин дава две трети от Източна Прусия на Полша , а една трета става анклав Калининградска област на Съветския съюз .

" Когато всичко това се прехвърляше, кой можеше да си намерения, че Съветският съюз ще се разпадне , че ще се появят такива логистични проблеми. Сега имаме новите грани и литовците не престават да ни изнудват понякога - от време на време задържат товарен превоз или на други места затварят въздушното пространство за нас ".
 Латвия и Литва намалиха равнището на дипломатическите си връзки с Русия
Латвия и Литва намалиха равнището на дипломатическите си връзки с Русия

Москва даде обещание, че " отговорът няма да закъснее "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР