Изявленията на Васил Божков целят дискредитация на властта. Това обяви

...
Изявленията на Васил Божков целят дискредитация на властта. Това обяви
Коментари Харесай

Борисов в отговор на обвиненията: Никого не съм изпращал в офиса на Божков

Изявленията на Васил Божков целят дискредитация на властта. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов, който през днешния ден дружно с финансовия министър инспектира градежа на метрото.
Васил Божков с нов пост към Борисов: Севделина не пуши пури, за какво я пращаше Той написа, че медийният консултант на премиера е посещавала офиса му ежемесечно
В поста си от през вчерашния ден предприемачът с 18 обвинявания Васил Божков разгласи, че пиарът на премиера Борисов - Севделина Арнаудова, е идвала ежемесечно в офиса му. Но остави на премиера да отговори: с каква цел.

„ Въобще не разясня нищо, това им е играта на тези хора. Никого не съм изпращал, нито съм ходил там аз. Кой е той да се съревновава с нас “, сподели министър председателят Бойко Борисов.

А за какво атакува Севделина ?


Защото я харесва най-вероятно. Тя може доста да приказва по тематиката.

На изказванията на Божков, че е бил изнудван да заплаща такса „ успокоение “ в размер на 20% от облагата си посредством схеми и законодателни промени, в които вземат участие финансовия министър Владислав Горанов и ръководителят на бюджетната комисия Менда Стоянова, Борисов отговора по този начин:
Премиерът: Нито съм изпращал някого, нито съм ходил при Васил Божков Това им е играта на тези хора, повече няма да се занимавам с това, изясни Бойко Борисов
„ Не давам отговор за никой различен “ и разясни, че може да се питат самите те, само че бе безапелационен, че не се съмнява в тях.

Темата разяснява и финансовият министър. Той отговори и на въпроса има ли напрежение сред него и Борисов.

„ Понякога спорим. По тематиката „ Божков “ няма напрежение. Какво очаквате да кажа за едни манипулативни изказвания, които целят дискредитация. Ако има някакви доказателства, да ги дава и да се завършва с този панаир “, съобщи финансовият министър Владислав Горанов.

Склонен ли сте при доказателства да подадете оставка ?

Аз в случай че имах доказателства, нямаше да си приказвам с вас.
Горанов: Твърденията на Васил Божков са манипулативни и целят дискредитация Ако има доказателства, да ги дава и да се завършва с този панаир, съобщи финансовият министър
Горанов разгласи, че пониженият на 9% налог добавена стойност върху книги, детски артикули и ресторантски услуги ще бъде гласуван другата седмица.

А инспекцията на метрото през днешния ден продължи близо час и обхвана новите прави, които би трябвало да са дефинитивно подготвени до края на годината.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР