Изявленията на френския президент Еманюел Макрон за възможността за изпращане

...
Изявленията на френския президент Еманюел Макрон за възможността за изпращане
Коментари Харесай

Файненшъл таймс: Европейски служител обяви присъствието на специални сили на НАТО в Украйна

Изявленията на френския президент Еманюел Макрон за опцията за изпращане на войски на НАТО в Украйна имаха за цел да легализират съществуващото наличие на специфични елементи от страните-членки на Алианса на украинска територия. Това съобщи британският вестник " Файненшъл таймс ", базирайки се на неназован почитан представител на европейската защита, съобщи ТАСС. " Всички знаят, че западни сили със особено предопределение (се намират) в Украйна. Те просто към момента не са го признали публично ", споделя източникът на изданието.

В понеделник, след конференцията, отдадена на Украйна, която се организира в Париж, Макрон не изключи недвусмислено опцията за изпращане на сухопътни сили на западни страни в зоната на специфична военна интервенция. Френският президент сподели още, че западните страни „ имат намерение да създадат всичко належащо “, с цел да попречат на Русия да вземе превъзходство в спора.

След конференцията представители на множеството страни-участнички обявиха, че не възнамеряват да изпращат войски в Украйна и още повече се опълчиха на присъединяване им във военните дейности против Русия.

Коментирайки изказванията на френския президент, прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков акцентира, че в случай че западните войски бъдат изпратени в Украйна, директен боен спор сред НАТО и Русия ще бъде неминуем. Той добави, че членовете на Северноатлантическия алианс би трябвало да са наясно с това и „ да се запитат дали това е в техен интерес и най-много в полза на жителите на техните страни “, отбелязва ТАСС.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР