Изявлението от днес на премиера Бойко Борисов и „Булгаргаз” ЕАД

...
Изявлението от днес на премиера Бойко Борисов и „Булгаргаз” ЕАД
Коментари Харесай

Манолова обвини Борисов в недопустима политическа злоупотреба

Изявлението от през днешния ден на премиера Бойко Борисов и „ Булгаргаз” ЕАД за понижаване цената на съветския газ за България с 40 % от 5 август 2019 година (със задна дата), съставлява неприемливо агитационен ПР-ход точно на Националния празник на България, оповестиха от гражданската платформа Изправи се.БГ. ФАКТИ показва позицията на Мая Манолова:

Този ход по неточен метод внуши на жителите, че следва понижаване и на сметките им за парно, ток и газ със задна дата и то доста. Намираме за неприемлива политическа корист, която Борисов направи с тематиката, в случай че се касае за експертна и сензитивна за жителите тематика. Изявлението бе направено напълно умишлено по този начин, че след него хората да чакат от топлофикациите и доставчиците на ток и газ да им понижат сметките от август 2019 година до през днешния ден с 40 % и то със задна дата.

Борисов разгласи поевтиняване на газа с 40 %, само че скри, че няма да се понижат сметките на жителите за ток и парно с 40 % със задна дата, уточни Мая Манолова. На първо място, подсещаме, че КЕВР е самостоятелен регулаторен орган и държавното управление не може да му дава инструкции.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР