Изявлението на президента на РСМ Стево Пендаровски, че Иван Михайлов

...
Изявлението на президента на РСМ Стево Пендаровски, че Иван Михайлов
Коментари Харесай

СДС отговориха на Пендаровски за личността на Иван Михайлов

Изявлението на президента на РСМ Стево Пендаровски, че Иван Михайлов е фашист, „ потвърден помощник на хитлеристкия нацистки режим “ е следващата провокация от македонска страна против България. Ванчо Михайлов е една от най-ярките персони в новата ни история и в българското националноосвободително придвижване в Македония.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 306
Оскверняването на името му, персонално от президента на РСМ, демонстрира ясно, че тази страна към момента не е подготвена да бъде част от европейското семейство и неговите полезности, пишат от.

Тази провокация, наред с непристойното посрещане на българския министър председател от поданици на Битоля, са явен знак, че никакви взаимни отстъпки не трябва да се вършат с бъдещото участие на РСМ в Европейски Съюз.

Ако има секрети сделки на българското държавно управление за отпадане на ветото ни по този въпрос, това ще бъде едно от най-големите национални изменничества в историята ни. Отпадането на ветото ни в тази обстановка ще значи, че сме изгубили достолепието си като народ, че не заслужаваме саможертвата на нашите герои, дали живота си за свободата и единството
на България!

постоянно е подкрепял интеграцията на Македония в свободния и либерален свят, само че не непременно! Ние първи признахме, по времето на Филип Димитров и доктор Желю Желев, независимостта на тази страна, само че няма да допуснем тя да стъпва върху националния ни интерес и достолепие!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР