Изявлението на Костадинов мина обичайно в нападки към политическата класа

...
Изявлението на Костадинов мина обичайно в нападки към политическата класа
Коментари Харесай

Изборите минаха, но предизборната кампания продължава: Костадинов от “Възраждане” с първи коментар

Изявлението на Костадинов мина всекидневно в нападки към политическата класа и хайлайф, който съгласно него е обвързван със Съединени американски щати. Дори предложи да не договаря непосредствено с партиите, а с американския дипломат, тъй като “нямало смисъл ” да се приказва с “посредници ”. 

 

Костадинов си разреши да каже и друго - че няма разлика дали ще има постоянно, или служебно държавно управление. Това е забавен сигнал към президента Румен Радев, чието служебно държавно управление ръководи към този момент задоволително дълго време. Анализатори към този момент показаха, че “Има подобен народ ” ще са представителите на президента в Народно събрание, които редовно ще разрушават парламентаризма. Оказва се, че такива сигнали може би идват и от партията на Костадин Костадинов. 

 

А другояче - водачът на “Възраждане ” изрече задоволството си от изместването на Движение за права и свободи като трета политическа мощ. Партията на Костадинов изпревари групировката на Мустафа Карадайъ като съгласно анализатори това се дължи на неверна сметка в Движение за права и свободи при преливането на гласове към Има Такъв Народ. Лидерът на “Възраждане ” съобщи, че Движение за права и свободи са получили доста гласове от чужбина, само че публично спадът им е налице. Костадинов е безапелационен, че в Турция няма избирателен развой, а “изборна порнография ” и хората в Турция не би трябвало да имат право на глас. 

 

Според Костадинов обаче успеха на “Възраждане ” значи, че българският народ към този момент ще има български народни представители - 37 на брой. 

 

“Това обаче нас не ни устройва и ще продължим да се борим за първа политическа мощ. Няма да вършим взаимни отстъпки с правилата си. Основната ни цел е да върнем доверието на българите в България, изяснява ни се, че сме дребен народ, че не можем, че нищо не можем да променим. Включително в този момент и сега. Ще успеем, тъй като имаме идея. Отсреща има грантове. Имаме сърце и душа, а насреща има американското посолство и нареждания. Процесът е необратим. В България стартира тиха електорална гражданска война и тя се уголемява. Ще победим ”, сподели още Костадинов.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР