Изявлението на германския министър на отбраната Анегрет Крамп-Каренбауер за установяване

...
Изявлението на германския министър на отбраната Анегрет Крамп-Каренбауер за установяване
Коментари Харесай

Русия нахока Германия, отслабвала европейската сигурност

Изявлението на немския министър на защитата Анегрет Крамп-Каренбауер за определяне на разговор с Русия " от позицията на силата " не укрепва европейската сигурност. Това разгласи представителят на съветското военно министерство Игор Конашенков, представен от ТАСС.

" Г-жа Анегрет Крамп-Каренбауер беше назначена за немски министър на защитата не толкоз от дълго време. Подобно на предшественика си, тя показва неспособността да предложи нещо значимо, което да улесни действителното възстановяване на европейската сигурност ", настоя той.

Конашенков напомни, че преди няколко дни немският боен министър сподели по време на послание пред Бундестага, че разговорът с Русия по въпросите на разоръжаването би трябвало да бъде открит от " позицията на силата ". Говорителят означи, че съветското военно ведомство не е побързало да отговори на това изказване, надявайки, че немските политици сами ще поправят министърката. Това обаче не се случи, акцентира той.

" Трябва да заявим, че не за първи път изказванията на избрани политици от Федерална република Германия по отношение на построяването на връзки с Русия ни припомнят за опитите на възпитаник да компенсира неналичието на познания, като споделя нещо мощно и неуместно, " подмятна представителят.

Конашенков уточни също, че сходна позиция, изразена от Германия през 20-ти век, " към този момент е довела до трагични последствия за целия свят, самата Германия и немския народ ".

По-рано немският министър на защитата Анегрет Крамп-Каренбауер съобщи по време на послание до Бундестага, че Германия би трябвало да продължи да открива разговор за разоръжаването с Русия " от позицията на мощ ", отбелязвайки, че " това постоянно е било добра позиция на немската външна политика и би трябвало да остане такава в бъдеще. ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР