ИЗЯВЛЕНИЕНа 31.05.2022г., на стадион Христо Ботев гр. Враца, се проведе

...
ИЗЯВЛЕНИЕНа 31.05.2022г., на стадион Христо Ботев гр. Враца, се проведе
Коментари Харесай

Без промени в Ботев Враца

ИЗЯВЛЕНИЕ
На 31.05.2022г., на стадион „ Христо Ботев ” гр. Враца, се организира общо заседание на СДРУЖЕНИЕ „ ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ-БОТЕВ-ВРАЦА ”.
На събранието се разиска идната подготовка за новия сезон. Клубът стартира подготовка с нови сили и мотивация, за надграждане на постигнатото досега и по-добри резултати през идващия сезон. Активно се разяснява опцията през идващия сезон клубът да взе участие в Първа лига и с втори тим. Членовете на общото заседание обявиха изрично, в случай че е допустимо вторият тим да бъде образуван от надарени млади футболисти от град Враца.
Не се одобриха нови членове на общото заседание, заради липса на молби за участие. Реши се да се приключи участието на умряли членове и на такива подали молби за овакантяване на общото заседание. Не се одобри нов член на управителния съвет. Не се избра нов ръководител на управителния съвет – за ръководител на УС бе препоръчан Вангел Вангелов, който пожела време, с цел да се запознае със положението на клуба и да разиска бъдещите проекти и визия с италианските сътрудници. Взе се решение да не се трансформира устава. Общото заседание съобщи предпочитание и подготвеност за продължение на положителните връзки и взаимната работа с екипа на Анжело Тинто.
Общото заседание изрази признателността си към футболистите и управлението за свършената работа през миналия сезон. Благодарение на проявения дух, борбеност и жадност за победа на футболистите и на незаменимата поддръжка на почитателите в баража с „ ЕТЪР ”, клубът справедливо завоюва присъединяване си в българския футболен хайлайф през идващия сезон.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР