Изявление на организациите, стоящи зад протеста в столицата срещу нелегалните

...
Изявление на организациите, стоящи зад протеста в столицата срещу нелегалните
Коментари Харесай

Московски агенти във властта дестабилизират България чрез безконтролна нелегална миграция

Изявление на организациите, стоящи зад митинга в столицата против незаконните мигранти от 10 март.

Във връзка с извънредно манипулативното и погрешно изказване на Министерски съвет на Република България по отношение на митингите в столицата против незаконните мигранти, в което се прави подстрекателство, че зад тях стои кремълската агентура и че те са за трупане на известност, заради идните избори, ние като уредници сме длъжни да изясним истината:

Дори една бърза информация за нашите организации незабавно демонстрира, че те са юношески патриотични обединения, а не партии и надлежно не участваме в избори. Отношението ни към режимът в Кремъл, освен е заявено публично, само че и наши деятели са взели участие и организирали разнообразни филантропични акции в поддръжка на украинската идея, украинските бежанци (които са същинските бежанци у нас), доброволческите формирования, в това число и са доставяли филантропични помощи на място в Украйна. Също по този начин, с помощта на серията акции проведени от нас, управляващите бяха принудени да отстранен Монументът на окупационната алена войска в София. Тоест, изказванията на Министерски съвет са безусловно погрешни.

Нещо повече, ние считаме, че зад актуалният непрекъснато засилващ се проблем с незаконните мигранти, който става все по-осезаем, стоят точно прикритите московски сътрудници в сегашното ръководство. Всеки, който се пробва да омаловажи казуса, поддържа незаконната миграция и прикрива закононарушенията, работи точно в интерес на кремълската политика за дестабилизация на Европа. Тези групи незаконни мигранти, формирани съвсем напълно от млади мъже в боеспособна възраст, се вкарват в цяла Европа точно за да дестабилизират страните. В последния си разбор за рисковете Европейската организация за гранична и брегова защита Фронтекс безусловно предизвестява за увеличаващо се инструментализиране на мигрантите от страна на режима в Кремъл и, че задачата е дестабилизирането на Европейски Съюз или обособени страни членки, което заплашва поддържането на правото и реда или опазването на националната сигурност. Полша от години предизвестява за тази политика и по какъв начин Беларус, под давление на Москва вкарва незаконни мигранти в Европейски Съюз. Информация за това, че Москва явно употребява бежанците като оръжие против Европа и оказва въздействие върху някои от главните бежански направления, се появи и в националния английски всекидневник „ Телеграф ”, позоваващ се на английските секрети служби.

Тоест, изявлението на Министерски съвет е в несъгласие с информацията от службите за сигурност на Европейски Съюз, като в същото време спомага за нагнетяване на напрежението, каквато е и задачата на Москва.

До какъв брой обстановката е под надзор и проблем не съществува, както настояват от Министерски съвет, покзва фактът, че бе разпоредено полицейски сили с автоматизирано оръжие да патрулират из улиците на столицата ни. Междувременно обаче още веднъж се появи информация за произшествия с мигранти, а жителите на квартал “Овча купел ” се принудиха да излязат на митинг поради непрекъснатите проблеми, провокирани от мигрантите. Впрочем и самата статистика, посочена в изказването на Министерски съвет, в действителност удостоверява тезата ни – процентно мигрантите правят несравнимо по-голям брой закононарушения, в сравнение с българските жители.  А опитът да се омаловажи нападението осъществено от близо тридесет незаконни мигранти над няколко малолетни български момчета и едно момиче, като някаква битова кавга сред две, надали не другарски групи, е меко казано безсрамен. Не единствено, че не става въпрос за сборичкване, а за нечовечен побой над деца, само че и не е истина, че жертвите са познавали нападателите.

Исканията на нашият митинг са за незабавни ограничения против вихрещата се мигрантска престъпност, затворен темперамент на центровете за настаняване на незаконни мигранти (те са нарушители, защото е закононарушение противозаконното влизане в страната ни), както и поетапна екстрадиция на всички незаконно влезнали пришълци, а също и на мигранти, получили право на престояване, само че направили закононарушения. Политика, друга от тази обслужва силите искащи да дестабилизират страната ни и Европа.

Организации:

Български Национален Съюз
Клуб Родолюбие и Отечествознание
Куберов Войн
Млада Гвардия
Младежи за България

/bgns.net/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР