Изявата му там вече е традиция и днес е по

...
Изявата му там вече е традиция и днес е по
Коментари Харесай

На живо във Фейсбук премиерът отговаря на въпроси, поиска смяната на ЦИК

Изявата му там към този момент е традиция и през днешния ден е във връзка отбелязването на пет месеца, откогато бе образуван кабинетът на ПП-ДБ.

Още първоначално той изиска промяната на ЦИК. 

" Трябва да се търси промяна на състава на Централната изборна комисия. Той не отразява действителността сега. Това би трябвало да го направи Народното събрание ", съобщи Денков.

Отминалите локални избори са една от тематиките на изявата му онлайн в обществената мрежа.

Преди ден министър-председателят сподели, че след локалния избор се постанова провеждането на лидерска среща и взаимното ръководство да продължи.

Преди ден министър председателят сподели, че надява да се стигне до ротацията и размяната на премиерското място с Мария Габриел, " тъй като имаме стратегия, която би трябвало да осъществим ".

" Дали ще стана министър председател, зависи от това дали има ясно написани цели - повишение качеството на живот и превъзмогване на демографската рецесия в България. Ако успеем да сложим тези цели ясно на масата, аз имам концепция по какъв начин могат да бъдат решени. Тези хрумвания би трябвало да бъдат трансферирани в управническа стратегия за 2025-2026 година Тогава на драго сърце бих се присъединил още веднъж ".

Другата настояща тематика, която няма по какъв начин да бъде подмината в медийното му резюме на политическата обстановка, евентуално ще бъдат рецензиите на президента във връзка настояването на премиера да бъде освободен ръководителят на ДАНС, тъй като му няма доверие.

Денков е безапелационен, че позицията на Румен Радев е незащитима и отговорността е персонално на министър-председателя.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР