Изясняват се причините за смъртта на 71-годишна жена в село

...
Изясняват се причините за смъртта на 71-годишна жена в село
Коментари Харесай

По тялото на починалата жена в Ново село е имало следи от ухапвания от кучета

Изясняват се аргументите за гибелта на 71-годишна жена в село Ново село

На 5 февруари към 19:30 часа в ОДМВР – Русе е постъпил сигнал от Центъра за незабавна здравна помощ, че техен екип е бил извикан на адрес в село Ново село за оказване на помощ на 71-годишна жена с медицински проблеми, само че отивайки на място не са съумели за влязат в къщата, поради нападателни кучета, които дамата и брачният партньор ѝ отглеждали.

На адреса за изясняване на обстановката е изпратен автонаряд на Второ районно управление (на МВР). Наложило се е да бъдат извикани за подпомагане чиновници от общинския подслон за бездомни животни, които са съумели да упоят едно от нападателните кучета, а останалите да приберат в една от стаите на къщата. Медицинският екип е открил, че дамата е умряла, като по тялото е имало следи от ухапвания от животните.

Сформирана е била дежурна оперативна група от полицията с присъединяване и на правосъден доктор, която е направила „ оглед на местопрестъпление “. По случая е формирано досъдебно произвеждане, докладван е на дежурен прокурор и работата по него продължава, с оглед изясняване повода за гибелта на дамата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР