Изящни техники, боен дух и хъс за победа до самия

...
Изящни техники, боен дух и хъс за победа до самия
Коментари Харесай

Новото издание на SENSHI ще се проведе на 10 септември в „Св. Св. Константин и Елена

Изящни техники, военен дух и хъс за победа до самия край ще покажат трима от най-хубавите и перспективни български бойци в новото зрелищно плажно издание на интернационалната бойна галавечер SENSHI. На 10 септември от 19 часа на плажа пред ресторант „ Море “ в курортния комплекс „ Св. Св. Константин и Елена “ бойни звезди от целия свят ще се изправят на разгорещената сцена на SENSHI в 13 титанични конфликти за наслада на феновете на бойните спортове. 

В непредвидим дуел и търсене на успеха един от най-хубавите български бойци Драгомир Петров ще премери сили против Исам Чадид, който ще направи своя дебют във веригата. Петров е четирикратен народен първенец на България по кикбокс и Европейски първенец по муай тай на „ EMC “. Чадид е първенец на Испания, европейски ISKA първенец и победител в шампионата „ Glory of Hero “. Двамата ще се срещнат в яростен дуел в категория до 70 кг. по разпоредбите на KWU Full Contact.

На кръга на SENSHI 13 ще се изправи и един от уважаваните и надарени кикбоксьори в България – Атанас Божилов, който е международен WAKO PRO K-1 първенец и ще търси своята 11-та победа на кръга на интернационалната бойна галавечер. Негов конкурент в категория до 75 кг. по разпоредбите на KWU Full Contact ще бъде Амза Риден, който ще направи своя дебют на арената на SENSHI. Той е международен първенец по муай тай на WCF, международен първенец в жанр К-1 и троент победител в шампионата „ K-1 Japan shidokan “. 

Почитателите на бойните спортове и високия адреналин ще могат да се насладят и на зрелищното наличие на любимеца на варненската аудитория и европейски WAKO PRO първенец Едуард Алексанян. „ Мистър шоу “ ще търси своята седма победа на кръга на SENSHI. Той ще се изправи в непредвидим до самия край дуел против Даниел Крост от Франция, който ще вземе присъединяване в титаничните конфликти на интернационалната бойна галавечер за пръв път. Крост е неколкократен първенец по кикбокс на Франция и първенец в шампионата „ Император Чок Дий “ в жанр К-1. Двамата ще се срещнат в дуел в категория до 85 кг. по разпоредбите на KWU Full Contact.

Специални посетители, рефери и коментатори на SENSHI 13 ще бъдат трикратните и четирикратни K-1 международни първенци в тежка категория Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР