Изящната Роси се врече на любимия си в резиденцията на

...
Изящната Роси се врече на любимия си в резиденцията на
Коментари Харесай

Роси Черногорова и Боби Манекена си казаха "Да" като в приказките

Изящната Роси се врече на обичания си в резиденцията на Бай Тошо в " Приморско "  
Приказна женитба в едно от най-романтичниге кътчета на българското Черноморие, Перла бийч в Приморско, подари предприемачът Борислав Желязков на обичаната си - родния топмодел Роси Черногорова. Двамата се врекоха във честност пред очите на десетки скъпи посетители, измежду които Ивайла Бакалова с мъжа на живота й, предприемачът Веселин Денков, Диляна Попова, Азис, Папи Ханс и голям брой представители на стилния и бизнес хоризонт. 

Булката сияеше в нежна  рокля от бяла дантела, описваща изящното й тяло, а брачният партньор й, прочут в светските среди като Боби Манекена, беше заложил на нестаннартен тоалет, също в бяло, където класическото сако е заместено от грациозен елек, подчертаващ атлетичната му форма. 

Гостите останаха възхитени от неувяхващата хубост на Мис България Ивайла Бакалова, която е измежду най-хубавите приятелки на булката и способства доста за организацията на приказното празненство. Тя блестеше в дребна сребриста рокля, ласкаеща шоколадовия й загар и фантастично тяло, за каквото прохождащите моделки могат единствено да мечтаят. Любимият й Веселин Денков, предпочел луксът на костюм в цвят слонова кост, разумно не откъсваше очи от нея през цялата вечер. 

Безспорната изненада обаче беше наличието на някогашната брачна половинка на младоженеца - черната перла Маги Желязкова с новия си мъж Георги Сидеров. Противно на разпоредбите, че на женитба черното е табу, тя бе облечена тъкмо в разголена little black dress от сатен.

По думите на някои по-суеверни посетители, наличието на някогашната брачна половинка на Боби е зла поличба и ще помрачи бъдещото фамилно благополучие. Според старите хора това е по този начин, тъй като парясниците и вдовиците носят тежка сила на неизплатени кармични задължения. Енергийните психолози имат вяра, че даже съпрузиге да са разтрогнали брака официално, чакрите им са свързани със здрави влакна, по които текат мощни страсти, най-много на болежка, яд, засегнатост и предпочитание за отплата. Близкото наличие на тогавашни любови по време на брачна гала попречва новите съпрузи да изградят общо енергийно тяло. Така здравето, щастието и просперитета изтичат от бъдещия им дом и обричат младоженците на беднотия, бездетие и разлъка, редят маговете. 

В случая с Роси Черногорова заплахата била неведнъж по-голяма, т.к Маги Сидерова още страдала по Боби и проливала горчиви сълзи, че той откри благополучие при изящната манекенка на Ивет Фешън. Въпреки, че черната перла се води щастливо наново омъжена, тя ревяла, че никой не можел да й върне изгубеното благополучие. В сърцето си Маги таяла тежка засегнатост от многочислените изневери на Манекена, който постоянно беше хващан да й кръшка  с разнообразни хубавици. Към остарялата болежка в този момент се прибавила и тъгата, че красивата като цвете Черногорова е съумяла да му надене брачния ярем. 

Не единствено за Боби Желязков това е втори брак, само че и за Черногорова, която остава вдовица преди 7 години. Съпругът й Димитър Стоянов - Митко Лудия бе разстрелян пред блока, в който живееха в Пловдив, пред очите й. От връзката си с Лудия Черногорова има две деца, които остават сирачета и хубавицата отглежда сама. От своя страна, Боби Манекена има един правоприемник - Боби от брака си с Маги, с която се разделиха през 2014 година, а години по-късно някогашната му подвига обилна женитба с настоящата си половинка Георги Сидеров, чиято фамилия носи и до през днешния ден.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР