Изядоха го детето, изядоха го, докато такъв, та онакъв, та

...
Изядоха го детето, изядоха го, докато такъв, та онакъв, та
Коментари Харесай

Лелята на Ангел Христов от братята Галеви хвърли бомбата!

" Изядоха го детето, изядоха го, до момента в който подобен, та онакъв, та това, та това “, споделя през сълзи лелята на Ангел Христов пред bTV. Тя прибавя, че не е виждала племенника си от години. Но не тъй като е бил разгласен за търсене, а тъй като си е бил в имението в Ресилово. Твърди, че живее там, откогато се е оженил, когато е бил на 18 години.

На въпроса къде е бил, до момента в който го търсят с алена бюлетина на Интерпол, тя дава отговор: " Ох, Боже, на тая България единствено се чудят кои да търсят. Това дете, толкоз положително дете. Който не е желал помощ от него, той на него не е оказал помощ. Редко са такива деца “.

В Сандански живее братът на Ангел Христов, който е служител на реда. Екип на медията го засича пред постройката, само че той не желае да приказва.

Съпругата на Христов – Радмила, пък работи в Дупница. Журналистите желаят да знаят по какъв начин и по кое време брачният партньор ѝ се е прибрал в България и от кое място. Тя избра да не разяснява за момента. Жената е учител по художествена гимнастика в едно от учебните заведения в Дупница. Колегите ѝ я разказват като прелестен треньор, само че споделят, че скоро не чакат да се върне на работа.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР