„Изводите, които могат да се извлекат са такива, че хората,

...
„Изводите, които могат да се извлекат са такива, че хората,
Коментари Харесай

Белчев: Трудно някой ще замести Каранга, той и щъркелите бяха основните теми

„ Изводите, които могат да се извлекат са такива, че хората, на които трябваше да дадем повече игрови минути – това, което демонстрираха не е това, което на мен ми се желае. Най-вероятно, да, Бланко ще замести Каранга. Той работи доста в подготвителния развой. Някой доста мъчно ще запълни празнината от Каранга, само че ще създадем всичко възможно”, разяснява старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев след контролата със Струмска популярност, която „ червените” изгубиха с 2:3.

Втородивизионен отбор надделя ЦСКА в контрола

„ Каранга и щъркелите бяха главните тематики. Казах и преди, няма потребност от тази нервност към Каранга. Това, което някои целяха, го реализираха. Аз не извинявам Каранга, никога. Не ме разбирайте неправилно. Имах диалог с него и преди мача, и след мача с Левски. Мисля, че това, което прави като жестове – нищо персонално срещу никой няма. Просто е плод на страстта сега, в който е вкарал гол”, съобщи още Белчев, а във връзка жестовете на Каранга и наказването на играча, треньорът сподели:

„ Не, два пъти. Много пъти го е правил това. През предходната година може би комисията, която в този момент се самосезира или имаше тъжба не знам, не мога да схвана за какво по-рано не взеха ограничения. Явно тогава на никой не пречеше. Явно в този момент на някой пречи. На мен ми се желае да не бъдем подвластни от нито един футболист. Да, Каранга прави ужасно доста работа, както всеки един футболист. Надявам се да се оправим без него. На кого пречи? Не желая да разясня. Може би на съперниците. Имаше и други мачове, в които го правеше и забавното е, че тогава не го наказаха, а в този момент го наказаха. Това ми е забавно.”

„ Да, гледах несъмнено контролата с Босна. Не желая да разясня. Има си сътрудника Хубчев, в случай че еши да разяснява той, това е естественото. За мен ще запазя изводите”, показа Стамен Белчев, а запитан за положението на Укра, експертът показа:

„ Според мен един доста умел футболист, само че му би трябвало още време, с цел да влезе във форма.”

„ Надяваме се да работим още доста и да подобрим положението си. Всички мачове са значими. И против Верея, и против Лудогорец дават три точки, тъй че не можем да избираме мачовете”, приключи Белчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР