Изводът, който може да се направи от събраните по преписката

...
Изводът, който може да се направи от събраните по преписката
Коментари Харесай

Комисията по отбрана: Емин е проявил вербална агресия и е злоупотребил със служебното си положение в „Пирогов“

„ Изводът, който може да се направи от събраните по преписката документи и от камерите за видеонаблюдение, е, че на 28.08.2023 година господин Мустафа Емин е показал вербална експанзия, със спокоен звук, по отношение на чиновниците на УМБАЛСМ „ Н.И. ПИРОГОВ “ ЕАД и е направил корист със служебно състояние “, написа във фейсбук Христо Гаджев.

Депутатът отбелязва, че документите са изпратени на членовете на комисията за сведение.

„ Очаквам, въпреки и безпределно закъсняла, реакция от управленията на Политическа партия и Демократична България, министър Тагарев и премиера Денков “, написа още Гаджев.

По-рано през днешния ден министърът на защитата Тодор Тагарев излезе с първи коментар след абсурда с неговия консултант.

„ Случаят е доста противен. Той беше иницииран от пост в персонален профил, който по-късно беше препубликуван на уеб страницата на „ Пирогов ”. Версиите са две. Аз съм изслушал моя консултант и това, което беше в началото оповестено. Те се разминават доста значително. Много прочувствена беше реакцията на всички – и на медиите, и на жителите, и в политическите среди. Ще взема решение, когато се срещна с обстоятелствата ”, сподели той.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР