Изводът е прост. Трябва да ни казват отвън, че имаме

...
Изводът е прост. Трябва да ни казват отвън, че имаме
Коментари Харесай

Севлиевски: Прокситата на руските шпиони се показаха в България

Изводът е елементарен. Трябва да ни споделят извън, че имаме проблеми. Аз не бих се концентрирал върху съответните лица, а върху това кой им дава поддръжката. Това съобщи Димитър Аврамов в студиото на „ Здравей, България “ по Нова.

„ Има една институция, пред която през вчерашния ден имаше митинг – Прокуратурата – и тя би трябвало да дава отговори “, добави той.

Това е втори, сходен случай, напомни Антоний Гълъбов: „ Този път имаме осветена мрежа. Големият въпрос е институциите да разчетат тази мрежа и да открият връзките сред стопански и политически ползи ". Според него връзката не е толкоз директна: „ Важно е разчитането на мрежата от компании и зависимости “.

Това е новият свят на Джо Байдън, безапелационен беше Мирослав Севлиевски. „ Руските шпиони се гонят от другите страни. Прокситата им се демонстрираха в България. Голямото нещо, което стана е, че се основава нова среда за новото потомство, което да влезе в Българската политика. Мрежите се показват като неприятни и българската страна би трябвало да ги почисти “. По думите му единствено наподобява, че Илко Желязков е ударен поради Пеевски, само че в действителност главната причина е енергетиката.

„ Правителството, което си отиде, позволи България от енергиен хъб на Балканите, да бъде заобиколена “, сподели Аврамов. Според него информацията, която Държавният департамент на Съединени американски щати е извел е нещо, което се знае от доста години в България. „ Създават се модели за източване на страната в частна изгода. Не съм податлив да отдавам всичко на ГЕРБ, това не би било почтено “, разяснява той. Очевидно Румен Радев е бенефициент, съобщи Севлиевски.

„ Институционалното опълчване стартира от Румен Радев. Вчерашното изказване на представителя на държавното управление, че стартира институционална война е неуместно. Институционалното опълчване разрушава демократичните институции “, безапелационен беше Гълъбов.

Според него има доста изявени властнически искания в страната ни: „ Вниманието на българските жители не би трябвало да бъде отклонявано в сходни противодействия “. Мирослав Севлиевски разяснява чистката в страната като „ не е краят на света “.

„ ГЕРБ не е политическа групировка от вида на Национална движение „Симеон Втори". Зад ГЕРБ стоят от към милион български жители стабилно “, сподели Гълъбов. „ Публичният облик на България беше опустошен от Европейски Съюз. Беше призната една резолюция, която ощети облика на България “, добави той. Той напомни, че американските служби са получили информация от българските и опитът да се опълчват българските служби на непознатите е неточен: „ Разказът, че учителката е пристигнала и ни се е скарала, не е правилен “. Той изрази мнение, че в българското общество няма сериозна маса, която да има достоверно предпочитание за битка с корупцията.

По думите на Севлиевски настава смяна в страната ни: „ Идва поколението Z “.

„ Имаме проблем, тъй като дейностите на служебното държавно управление деформират акцията. Най-вероятно ще имаме 8-членен парламент. Румен Радев съкрати мандата на този кабинет, с цел да си резервира опцията, в случай че не се образува постоянен кабинет, да образува нов длъжностен “, предвижда Антоний Гълъбов.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР