Извлякох дивидентите от престоя ми в затвора в Казичене. Това

...
Извлякох дивидентите от престоя ми в затвора в Казичене. Това
Коментари Харесай

Шеф Токев: Извлякох дивидентите от престоя ми в затвора в Казичене

Извлякох дивидентите от престоя ми в пандиза в Казичене. Това сподели Андре Токев в изявление за " 120 минути " по bTV. Той назова пандизът " санаториум ". 

" Аз се бях приготвил душевен още преди този момент, че ще вляза. Исках да вляза, с цел да мога да усетя наказването и да мога да се трансформира. Мисля, че бях много квалифициран душевен и желаех оптимално да извлека позитивното, а не отрицателното от престоя ми в пандиза, и по тази причина бях със напълно друга настройка. Нагласата ми беше да се трансформира, да извлека дивидентите от този престой и това направих ", съобщи началник Токев. 

Той описа и по какъв начин са прекосявали дните му там. " Трябва да станеш в 6 за инспекция, в 8 часа има отново инспекция. Следващата е в 20.00 часа. Тогава заключват етажа. Ставам в 6. Закусвам. Закуската постоянно беше една и съща. Овесени трици с един банан. Ако не съм на работа, се приготвях. Четях книги, отивах на фитнес за 2-3 часа. Когато бях на работа, трябваше да стартира в 6.30 часа, с цел да издам закуската. Това стана по моя самодейност.

Времето минава по-бързо, когато правиш това, което ти доставя наслаждение. Исках да сготвям на момчетата добре, с цел да се усещат добре. След като започнах да сготвям, 80 до 100% от пандизчиите идваха да се хранят в столовата. Дойде и различен готвач, който се справяше доста добре. И той беше наказан за същото като мен ", сподели Токев. 

Той добави, че по своя самодейност е почнал да готви в пандиза и 80 до 100 % от пандизчиите са почнали да се хранят в столовата против 30% преди този момент. Той описа, че един сърбин там го е мислил за началник на огромна българска формация, тъй като са му казвали " началник Токев ".

Там се възприемаме като естествени хора, не се приказва за това кой какво е направил, сподели Андре Токев.

" Повечето хора там са много съответни и може да си приказваш напълно обикновено на разнообразни тематики. След като схванеш обаче защо са вътре, става малко необичайно, не се отдръпваш, само че търсиш смисъл и паралел, и някой път не можеш да го намериш ", добави той.

" Не се връщам към предишното, тъй като нищо не се е случило. Отидох в пандиза, трансформирах се и това е значимото ", безапелационен е той. 

Токев добави, че първо е трябвало да се промени във връзка с алкохола.

" Аз рядко пия и не устоявам на алкохол. Тогава и с умората бях в един блекаут и не си припомням множеството от нещата, които са се случили. И по тази причина фрапантно споделих, че няма повече да пия алкохол, щом организмът не го понася. Аз съм удовлетворен, тъй като доста мои познати и другари към този момент не карат, като пият. Мотивирах доста хора да не пият, като карат ", сподели той.

Токев сподели, че не пие алкохол и не му понася.

" Обичам да чувствам ароматите на избрани питиета, с които сготвям, или на вино, само че нямам потребността да пия алкохол и не ми се пие ".

Той показа и една от най-интересните си случки от престоя в пандиза.

" Кагато отидох в Казичене, започнах да отивам на фитнес. Имаше момче - сърбин, което отговаряше за фитнеса. Той е бил първенец по трибой. На втория или третия ден пристигна при мен и със сръбско-български диалект ме пита какъв началник съм, тъй като всички ми викаха началник Токев.

Аз му споделих, че съм началник на кухнята и той се сепна. Обясних му, че началник на френски значи основен готвач, а на британски - готвач. Той мислел, че съм началник на някоя огромна формация. Оттогава станахме другари. Показваше ми забавни извършения ", описа готвачът и добави, че в Казичене нормално не се разисква кой защо лежи. 

" Много спортувах и се срещнах с много хора във фитнеса. В началото множеството са много съответни. Хората са съответни. Можете да си говорите напълно съответно на разнообразни тематики. След като схванеш защо са вътре, обаче, става необичайно. Извършили са доста тежко закононарушение, в идващия миг играете карти ", показа още той. 

Човек би трябвало да мине през сложни неща, с цел да се усъвършенства и стане по-добър, добави известният кулинар. Майстор готвачът показа, че най-тежкият диалог е бил с щерка му.

" Имам едно виждане към живота – човек се учи от грешките и човек става по-добър, като успее да осъзнае грешките си и да си начертае по-добро бъдеще. Може би е трябвало да се случи това, което стана, с цел да мога идната страница в моя живот да я изживея по различен метод ", добави той.

По думите му пандизът играе положително въздействие да осъзнаеш грешката си. Той сподели, че в този интервал е схванал кои са приятелите му.

" Видях кои са приятелите, имаше хора, които се отдръпнаха, само че в действителност околните другари непрекъснато подкрепяха моето семейство, грижеха се по какъв начин съм, какво се случва. В рискови обстановки виждаш кой стои зад теб ", означи готвачът.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР