Извлякох дивидентите от престоя ми в затвора в Казичене. Това

...
Извлякох дивидентите от престоя ми в затвора в Казичене. Това
Коментари Харесай

Андре Токев: Извлякох дивидентите от престоя ми в затвора в Казичене

Извлякох дивидентите от престоя ми в пандиза в Казичене. Това сподели Андре Токев в изявление за бТВ.

Той назова пандизът " санаториум ". " Бях се приготвил душевен. Исках да вляза, с цел да мога да усетя наказването и да мога да се трансформира. Бях се приготвил за този престой в пандиза. Мисля, че бях много квалифициран душевен. Исках оптимално да извлека позитивното, а не отрицателното. Нагласата ми беше да се трансформира, да извлека дивидентите. Това и направих ", добави Токев.

Той описа и по какъв начин са прекосявали дните му там. " Трябва да станеш в 6 за инспекция, в 8 часа има отново инспекция. Следващата е в 20.00 часа. Тогава заключват етажа. Ставам в 6. Закусвам. Закуската постоянно беше една и съща. Овесени трици с един банан. Ако не съм на работа, се приготвях. Четях книги, отивах на фитнес за 2-3 часа. Когато бях на работа, трябваше да стартира в 6.30 часа, с цел да издам закуската. Това стана по моя самодейност. Времето минава по-бързо, когато правиш това, което ти доставя наслаждение. Исках да сготвям на момчетата добре, с цел да се усещат добре. След като започнах да сготвям, 80 до 100% от пандизчиите идваха да се хранят в столовата. Дойде и различен готвач, който се справяше доста добре. И той беше наказан за същото като мен ", уточни Андре Токев.

Той показа и една от най-интересните си случки от престоя в пандиза. " Като отидох в Казичене, започнах да отивам на фитнес. Имаше момче - сърбин, което отговаряше за фитнеса. Той е бил първенец по трибой. На втория или третия ден пристигна при мен и със сръбско-български диалект ме пита какъв началник съм, тъй като всички ми викаха началник Токев. Аз му споделих, че съм началник на кухнята и той се сепна. Обясних му, че началник на френски значи основен готвач, а на британски - готвач. Той мислел, че съм началник на някоя огромна формация. Оттогава станахме другари. Показваше ми забавни извършения ", описа готвачът и добави, че в Казичене нормално не се разисква кой

" Много спортувах и се срещнах с много хора във фитнеса. В началото множеството са много съответни. Хората са съответни. Можете да си говорите напълно съответно на разнообразни тематики. След като схванеш защо са вътре, обаче, става необичайно. Извършили са доста тежко закононарушение, в идващия миг играете карти ", показа още той.

Сега Андре Токев към този момент не използва алкохол.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР