Извинявам се от името на цялата парламентарна група заради поведението

...
Извинявам се от името на цялата парламентарна група заради поведението
Коментари Харесай

Цветанов се извини за скандала, но обяви, че Тодоров остава депутат

Извинявам се от името на цялата парламентарна група поради държанието през днешния ден на Антон Тодоров в едно телевизионно студио. Така водачът на депутатите от ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов разяснява пред "Панорама " заканите, които Тодоров насочи към Виктор Николаев в ефира на Нова тв тази заран.

"Той претърпя доста тежки моменти в последните няколко дни " - с тези думи той разгласи, че националният представител Тодоров няма да бъде изключен от парламентарната група.

Цветанов подсети, че още преди да има номинации от политическите централи, възможната му кандидатура за ръководител на Комисията за досиетата е била подложена на сериозен напън с обидни квалификации. "Нервите не устоят ", изясни заместникът на Борисов.

"Правят се неточности. Последните няколко дни имаше доста нерви и опълчване предизвикани от Българска социалистическа партия “, още той. „ Времето ще ни отрезви има неща, които би трябвало да се правят “, добави Цветанов. „ Извинявам се от името на цялата на ПГ на ГЕРБ за случилото се “, сподели той и добави, че само че би трябвало да може да се прости, както и да не се повтарят грешките.

По думите му Тодоров е претърпял доста тежки моменти в последните дни. "Над 3000 индивида в ръководството има ГЕРБ - 1300 общински съветници, кметове на 130 общини, на 1026 кметове на кметства, 95 депутати " по този начин изясни риска да има кадрови неточности в огромната партия Цветанов.

Относно това има ли разделяне в ГЕРБ и по-конкретно сред Бойко Борисов и Цветан Цветанов, зам.-председателят на Политическа партия ГЕРБ съобщи, че тематиката се е зародила от края на 2008 година, като посочи, че няма опълчване. „ В ГЕРБ проблем с водачеството няма “, сподели Цветанов и изясни, че е приказвал няколко пъти с премиера преди Народното събрание да гласоподава оставката на Делян Добрев. Цветанов посочи, че когато ПГ на ГЕРБ гласоподава, каквото им каже Бойко Борисов, опозицията им споделят стадо, само че когато има решение на парламентарната група, ги упрекват, че са против изпълнителната власт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР