Извинявам се на всички, които гледаха това нещо. Не го

...
Извинявам се на всички, които гледаха това нещо. Не го
Коментари Харесай

Зам.-председател на СДС: Кабаиванов скочи за сценария като шаферка за букет

Извинявам се на всички, които гледаха това нещо. Не го заслужаваха. Това сподели зам.-председателят на Съюз на демократичните сили Костадин Марков във връзка трагичното съвещание на Националния съвет на Съюз на демократичните сили в " Красно село ", което прерасна в ръкопашни битки. Бяха докарани платени агитки, които прекъсваха съвещанието

По едно време сюжетът хвръкна във въздуха и господин Кабаиванов (б.р. - някогашен водач на " сините " и сегашен член на управлението на Съюз на демократичните сили Емил Кабаиванов) скочи като шаферка за букет, с цел да го хване, съобщи Марков. Имаме задача да върнем политическия спор в Съюз на демократичните сили, тъй като той беше премахнат по извънредно селски метод. Трябва да проведем вътрешнопартийни избори за ръководител. Който ги завоюва, след него би трябвало да върви партията. По либерален метод би трябвало да решим накъде да върви партията оттук насетне, акцентира Марков.

По думите му водачът Съюз на демократичните сили Божидар Лукарски не би трябвало да подава оставка. Общо взето, историята е " стани да седна ", съобщи Марков. Имахме настройка, че ще водим спор за бъдещето на Съюз на демократичните сили и в един миг станахме очевидци на извънредно пошла режисура, гротеска, водевил. Хора, които не познавам, зададоха извънредно неприятен звук, добави ръководителят на СДС-София Антон Койчев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР