Извинявам се, че докато има бедстващи области, ние се занимаваме

...
Извинявам се, че докато има бедстващи области, ние се занимаваме
Коментари Харесай

Борисов: Петков е най-бързо пенсионираният премиер

„ Извинявам се, че до момента в който има бедстващи области, ние се занимаваме с политическа активност. Дойдох на партийно заседание. Но сме изпратили младежите от ГЕРБ, които да оказват помощ на хората в Карловско. Отидоха да оказват помощ за оправянето с вредите от наводненията, само че ние не парадираме с това “, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Благоевград.

„ Няма нещо, което да не сме създали в Благоевград - басейни, стадиони, зали, мостове и тунели. А за „ Струма “ Благоевград е все едно Владая. При толкоз направени неща те ни намразиха! Защо?! Стягайте се и доказвайте! От тези избори, по-лесни за ГЕРБ не е имало. Толкова години нямахме съпротива и се разглезихме. „ Промяната “ се скъсаха да крадат и ги пенсионираха. За 6 месеца Кирил Петков се трансформира в най-бързо пенсионираният министър председател. За 6 месеца от него се отхвърлиха и в партията му, и съдружните му сътрудници, и основателя му Румен Радев! “, уточни още той.

„ Спряха пътните градежи – цялостен застой към този момент две години. Трафик и произшествия – отговорни са Сандов, Кирчо и Асенчо. Сложете билбордове „ Да продължим да стопираме градежите “. Вчера за Русе - трафик, километри тирове, щяхме да се избием. Голяма горделивост на Киро, че спрели Автомагистрала „ Хемус “. Направеното от ГЕРБ стои, а къде са чувалите с пари?! „ Промяната “ откраднаха всичко. Дори името им е крадено от мен -„ ГЕНЕРАЛна Промяна “ е първият ми слоган! “, разяснява още Бойко Борисов.

„ Цените на бензина: моделът на Борисов е 2.10 лева./л. Моделът на „ смяната “ – с близо 51.4% нагоре. Дизелът 2.09 лева./л при ГЕРБ – 3.56 лева./л при „ смяната “. Такова счупено нещо доста мъчно се оправя. Бензин, дизел и метан се вадят непосредствено от джобовете на хората. На 2 октомври, в случай че победим, слагаме 1 лева мито. И в случай че заредиш 100 литра, връщат ти 100 лева Ето ви цените на природния газ – Политическа партия бръкнаха в джоба ви с 837%. Взимат от вашия джоб по 28% за медиатори за газа. Те лъжат и „ Булгаргаз “ превежда в Румъния, дъщерната компания на „ Газпром “, и след това отиват в „ Газпром “ Швейцария, а след това в огромния „ Газпром “. Един ден това ще бъде плод на следствие. Преди 5 дни нашият институт регистрира 4 760 000 лева са изтегли към „ Газпром “. И след това приказват, че са за Украйна. Това е най-хубавото държавно управление за Русия. 2020 или 2021 година пристигнаха тръбите за Гърция? Що не построиха гръцката връзка - не знам, само че те отново излъгаха “, изрично съобщи Бойко Борисов.

„ АЕЦ „ Козлодуй “ продава на 45 лева ток, „ смяната “ го продава за 1200. Цените на питателните артикули, какво да ги разясняваме, дамите пазарят всеки ден. Ние произвеждаме всичко, само че ги виждате – нагоре. Политическа партия теглиха всяка седмица по 500 млн. лева Тръгнаха си и споделиха, че имали милиард остатък. Те не разплащат на лечебни заведения, общини, задържат ги. Като имате, за какво не се разплатихте?! Не е значимо кой ще подвигна пенсиите, а кой ще ги заплаща. Много дават обещание, само че нали би трябвало да се създаде от вас, с цел да ги платим “, уточни още водачът на ГЕРБ.

„ Промяната “ ни вкара в тежка рецесия, ще ни би трябвало най-малко година да се оправим. Ще си строим, 2% инфлация, не 50%. 1 милиарда лева ще отидат за избори. Всеки ден някой излиза и споделя „ с тези няма да ръководи “. Вие не цените парите. Това са парите на хората, това са парите за „ Струма “. Нека проявим разсъдък, с хората би трябвало да приказваме по какъв начин народът, дружно, с работа да излезе от рецесията. „ Промяната “ е със сталински способи – няма го индивида, няма го казуса. Затова арестуваха Севда, пиарът ни бил по-добър. Защото била по-добра от Ленчето “, разяснява още Бойко Борисов.

 

 



Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР