Известното семейство е щастливо с двете си дъщери Виолета (30)

...
Известното семейство е щастливо с двете си дъщери Виолета (30)
Коментари Харесай

Разтърсващо. Пазеше Го В Пълна Тайна, Но След Толкова Години Изплува. Ето Я Голямата Трагедия В Живота На Илиана Раева!

Известното семейство е щастливо с двете си дъщери Виолета (30) и Славея (34). По-малката преди две години зарадва родителите си като ги направи щастливи баба и дядо на дребната Илиана Куини.

Очарователната шефка на Федерацията по художествена гимнастика и бивше златно момиче на именитата треньорка Нешка Робева споделя, че седем години откакто е родила Виолета забременява за трети път, написа разкрития.ком.

За страдание на спортното семейство бременността на Илиана се оказва извтънматочна. Това се случва рядко. Но когато е реалност няма възможност плода да оцелее.

Оплодената яйцеклетка не е в матката на майката. А се намира в едната от фалопиевите тръб. И по този начин няма по какъв начин зародиша да пораства и да оцелее с цел да се роди.

55-годишната половинка на именития футболист Наско Сираков тогава е претърпяла доста тежка интервенция. Която траяла 4 часа. Пред прочут седмичник Раева споделя, че персоналната й покруса я сполетява през 1995 г, предават от електронното новинарско издание pik.bg.

В идващите години шефката на гимнастиката претърпява още един комплициран здравословен проблем. Наложило се през 2012 година да си оперира щитовидната жлеза.

На Илиана й разкрили дребен възел на значимия орган. Който бил отстранен от началника на клиниката по ендокринология доцент Таньо Сечков, който персонално направил интервенцията.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР