Известното приложение за музика Spotify за пореден път зарадва своите

...
Известното приложение за музика Spotify за пореден път зарадва своите
Коментари Харесай

Създателите на приложението за музика Spotify пускат негова „лайт“ версия

Известното приложение за музика Spotify за следващ път зарадва своите консуматори с новината, че пуска нова „ лайт “ версия , която ще заема едвам 10MB пространство на мобилните ни телефони.

Spotify Lite е създадено по метод, който му разрешава ослепително действие, даже на смарт телефони със слаб потенциал и по-бавен процесор, а към този момент 36 страни по света имат опцията да пробват функционалностите му.

Създателите на приложението прецизират, че 90% от познатите функционалности са непокътнати и добре работещи и в лайт версията, съобщават от  СофтУни. Една от главните разлики, в съпоставяне със общоприетата апликация, е че библиотеката със описи с обичани песни в този момент е заместена от описи, наречени „ Favorites ”, където се съхранява музиката, непокътната от потребителите.

Към момента е планувано Spotify Lite да бъде налично единствено за притежатели на апарати с Android , защото притежателите на iOS устройства нормално нямат проблеми при използването на общоприетата версия.

Според Гугъл Play Store, Spotify Lite има към този момент над 1 милион тегления, което е извънредно впечатляващо, а занапред следва потребителите да се усилват повече с всеки минал ден.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР