Известно е колко деликатна е кожата около очите, поради което

...
Известно е колко деликатна е кожата около очите, поради което
Коментари Харесай

Как да минимализирате бръчките около очите

Известно е какъв брой деликатна е кожата към очите, заради което е належащо повече внимание когато нанасяте кремове и коректори. Пачи крайник са бръчките, които се образуват към ъглите на очите, където кожата е доста деликатна. Те се образуват с течение на времето и се предизвикват от мимиките на лицето, слънцето и загубата на колаген. За благополучие, защото този вид бръчки са толкоз фини, те могат да бъдат изгладени по-лесно.

А ето и по какъв начин да се справите със положението патешки крайник един път вечно

Изберете по-изглаждащи кожата съставки като кремовете за очи с ретинол, планинска арника, хидратиращи пептиди и стягащия кофеин. са чудесни благоприятни условия за изглаждане на пачия крайник с течение на времето, Препоръчвааме да търсите артикули, съдържащи една или повече от тези съставки.

Ретинолът изсветлява зоната към очите, предизвиква обмяната на клетките и изглажда бръчките с течение на времето. Планинската арника оказва помощ за стягане на деликатната кожа към очите, като в същото време понижава възпалението. Кофеинът оказва помощ за унищожаване на подпухналостта в зоната към очите и подхранва кожата. И най-после, пептидите оказват помощ за поощряване на здрава кожна преграда.

Зоната към очите е освен най-деликатната част на лицето, само че и най-тънката? Именно поради това се нуждае от слънцезащита, с цел да се предотврати фотоувреждане. Дерматолозите предлагат да нанесете тъничък пласт слънцезащитен крем в региона на очите и към слепоочията, с цел да предотвратите бъдещи фини линии и да избегнете задълбочаване на патешки крайник. Опитайте лек артикул с най-малко 30 фактор, който да не тежи на кожата и да не запушва порите.

Опитайте светлинна терапия - тази терапия има редица потвърдени преимущества, в това число понижаване на акнето и упоритите тъмни петна. Тя също по този начин може да помогне за изглаждане на текстурата на кожата и да усили производството на колаген? Дерматолозите предлагат потреблението на алена светлина за понижаване на бръчките и повишение на колагена, а зелената светлина за изцяло подмладяване на кожата. Те поучават да се прави една 20-минутна сесия на ден, като настройките на светлините да се сменят всякога.

Лицева йога – комбинирането на качествена козметика с разтривки и лицева йога може да докара до впечатляващи резултати, изключително за понижаване на пачия крайник.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР