Известно е, че зодиакалният знак, под който човекът е роден,

...
Известно е, че зодиакалният знак, под който човекът е роден,
Коментари Харесай

Трите най-щастливи знака на зодиака

Известно е, че зодиакалният знак, под който индивидът е роден, оказва доста въздействие върху неговия темперамент и орис. Дарявайки човек с тези или други качества, знакът може да даде благополучие или назад - да направи притежателя му надълбоко трагичен.

Интересно е, само че има ли в действителност щастливи знаци на Зодиака и в какво се показва щастието, показано от тях?

След като са направили редица статистически проучвания, учените са разпознали три знака, които носят благополучие и естетика в живота на своите притежатели.

3. Водолей

Включването на този знак в този лист не е инцидентно. Факт е, че хората, родени под знака на Водолей:
-имат нехайно отношение към живота; -не се тормозят заради съществуващи проблеми;-постоянно са привлечени към удоволствията;-не са привързани към едно място;
-не са обременени от неналичието на обичан човек наоколо, тъй като постоянно имат доста другари и заради това сърдечно-съдовите и нервните им системи са доста по-силни от на всеки различен знак на Зодиака.
Не по-малко значим е фактът, че Водолеите са разностранни персони и доста контактни и затова постоянно са в търсене на нещо и в никакъв случай не остават сами. Всичко това прави хората от знака Водолей едни от най-щастливите хора.

2. Лъв

Никой няма да се изненада да види представителите на Лъва в листата на най-щастливите хора на Земята. И това в действителност е по този начин, тъй като тези дейни персони получават безусловно всичко, което подхващат. Те са:
-уверени в себе си-самодостатъчни и благородни;-имат необятни възгледи и по тази причина постоянно има доста хора към Лъва;
- могат да се самореализират, умеят да се самоконтролират, а значи и да получават наслаждение от живота.
Освен всичко друго, Лъвовете са същински естети и гурмани, те просто обожават всичко изтънчено, скъпо и качествено, в живота постоянно се стремят да има всичко най-хубаво и нормално го реализират. Възхитените погледи и ласкателства вършат тези персони едни от най-щастливите в света.

1. Близнаци

Първото място измежду най-щастливите знаци на Зодиака отива при Близнаците неслучайно. Факт е, че тези хора съчетават в себе си:
-изисканост;-властност;-жизнелюбието на Лъва с безгрижието и общителността на Водолея.
Хората, родени под знака на Близнаци, имат главното качество, което другите нямат - те са безусловно свободни. Тези хора имат свободата от комплексите и предразсъдъците, от непознатото въздействие и личните привички. В същото време, съгласно анкетата, Близнаците са хората, които са опитвали в живота си безусловно всички удоволствия и са си избрали единствено това, което им носи неземна наслада. Според статистиката повече от 90% от Близнаците се считат за безусловно щастливи и са подготвени да дадат това благополучие на другите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР