Известно е, че у нас марката Range Rover е на

...
Известно е, че у нас марката Range Rover е на
Коментари Харесай

Най-луксозният Range Rover

Известно е, че у нас марката Range Rover е на изключително респект измежду финансово симпатичните ни сънародници. По света ситуацията е сходно, само че има и такива, на които луксът и пространството в общоприет Range Rover не им е задоволително. Точно за тях англичаните сътвориха най-луксозната версия на Range Rover.



Тя се прави на удължена база и носи названието SVAutobiography. Новият Range Rover SVAutobiography е с дължина 5 200 мм, като всичко се прави за разширение на пространството на втория ред седалки. На процедура се получава нещо като всъдеходна лимузина.



Задната част, която е акцентът, разполага с две обособени кресла, снабдени с всевъзможни регулировки, със специфични поставки за краката, с ледник сред тях, както и с обособени монитори пред всяко от местата. Управлението на климатичната апаратура, и на мултимедията може да се прави и през смарт телефон.



За най-луксозният Range Rover са планувани три мотора - дизелов с размер 4.4 литра и мощ 339 к.с., бензинов петлитров с мощност 565 коня и хибриден, силовият тракт на който разполага с 404 коня. Цените на Range Rover SVAutobiography започват от 168 000 английски лири, което е съвсем два пъти повече в сравнение с е базовата цена на общоприет Range Rover.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР