Известно е, че популярният холивудски актьор Робърт де Ниро се

...
Известно е, че популярният холивудски актьор Робърт де Ниро се
Коментари Харесай

Няма да повярвате какви ги е вършил де Ниро на Балканите

Известно е, че известният холивудски артист Робърт де Ниро се възхищава на Сърбия и не пропуща мачовете на най-хубавия тенисист в света Новак Джокович, написа Канал 3. Малцина обаче знаят, че връзката му със Сърбия датира от младостта му, настояват медиите в района.

Един от най-големите артисти в Холивуд, 76-годишният Робърт де Ниро, е горделив татко на шест деца и е осиновил най-голямата си щерка, до момента в който бил щастливо женен за някогашната си брачна половинка Даяна Абът.

Желаейки да види Европа и Близкия изток, Де Ниро идва в някогашна Югославия през 1967 година на автостоп. На излизане от Ниш е спрян от Радован Джокич, селяндур от село Чокот. Някой споделил на Радован, че непознатият търси място, с цел да пренощува. Джокич го кани в къщата си и го посреща като собствен най-скъп посетител. На идващия ден домакините изпратили Де Ниро с самун и сирене.

Точно една година по-късно, през лятото на 1968 година, в Чокот идва лек автомобил " Фолксваген “ с немски регистрационни номера. Същият юноша излиза от колата. Тогава Де Ниро остава там три дни, като бере домати със своите домакини, носи зеленчуци на пазара и ги продава дружно с тях.

От Чокот той отпътува за Гърция, само че се връща тъй като на бензиностанция сред Лесковац и Ниш автостопаджия му открадва портфейла. Джокич дава на артиста пари за пътуването, а Де Ниро в подмяна му предлага камера, която Радован отхвърля.

След доста години семейство Джокич вижда същото това " момче “ на филмовия екран и тогава разбра кой е бил техният посетител.

След като прочита романа на Иво Андрич " Мостът на Дрина “, Де Ниро дава на щерка си името Дрена. Според известия в медиите, Де Ниро постоянно наемал бавачки от Сърбия, а през годините се оказало, че член на фамилията му бил сърбин.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР