Известно е, че местата до прозореца са най-желаните позиции в

...
Известно е, че местата до прозореца са най-желаните позиции в
Коментари Харесай

15 жени се биха в самолет за място до прозореца (видео)

Известно е, че местата до прозореца са най-желаните позиции в самолета, от време на време толкоз доста, че се водят същински борби за правото да седнеш до прозореца.

15 пасажери се сбиха на борда на полет 1659 на Gol Airlines от Салвадор до Сао Пауло в Бразилия преди излитането, а видеото е оповестена от акаунт в Twitter, наименуван Aeroporto da Depressão.

Видеото демонстрира по какъв начин екипажът на самолета се пробва да понижи ескалацията на сбиването, избухнало сред няколко пътнички, които крещяли, блъскали се и се дърпали една друга, до момента в който други седящи пасажери били шокирани.

Всичко почнало, когато пасажерка от полета на Gol, който трябвало да лети от Ел Салвадор до летище Конхоняс в южната част на Сао Пауло, сложила сина си с аутизъм на седалката до прозореца. Но неприятен шанс, мястото било купено от друга пасажерка, която помолила да го освободи. На което майката бързо побесняла и се сбила, възмущавайки се на всеослушание, че наскърбяват детето й.

След няколко секунди още дами се включили към разправата и мелето станало всеобщо. Оказва се, че в самолета е трябвало да летят баби, лели и други родственици от двете страни.

По време на сбиването на една изключително ревностна мадам й скъсали блузата, само че и това не я спряло.

Член на екипажа разкрива: „ Вече затварях вратите, когато видях две да се шамарят на ред 20. Хукнах, щом стигнах, към този момент се озовах сред двете, само че какво се случи: едното семейство беше от пет индивида, а другото от 10. Двете фамилии започнаха да си бият плесници, да се псуват “.

Близо час лишило успокояването на разярените дами. Полетът, несъмнено, просрочен, скандалджиите, водени от буйната майка, били свалени. Компанията се извинила за неудобството и незабравимото прекарване на останалите пасажери.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР