Известно е, че датата на раждане влияе върху нашата съдба.

...
Известно е, че датата на раждане влияе върху нашата съдба.
Коментари Харесай

В кой ден от седмицата сте родени: Той оказва голямо влияние върху съдбата ви

Известно е, че датата на раждане въздейства върху нашата орис. Денят от седмицата, обаче, също. Нека забележим какво отличава един от различен хората, родени в другите дни.

Понеделник

В този ден от седмицата се раждат специфични хора. Те постоянно знаят какво желаят от живота. Много обичат спектакъл, кино, музика. Привлечени от креативния си път и с съображение! Колкото повече се развиват в тази посока, толкоз повече шанс има в живота им.

Често имат оракулски сънища. Също по този начин хората, родени в понеделник, са благословени с отлична вътрешен глас. Тя е тази, която им оказва помощ да вземат верните решения.

Вторник

Родените във вторник също имат шанс. Но не във всичко и не постоянно. И всичко това, тъй като тези хора постоянно разчитат на другите, не се учат от грешките си. Щастливият ден за вас е вторник. На този ден ви върви във всичко – да полагате сполучливо изпити, да купувате жилище, да подписвате значими документи.

Сряда

На този ден се раждат хора, които постоянно имат шанс през летния сезон. Всичко, което ви е мъчно през зимата и през всеки леден ден от годината, е елементарно през топлите дни. Чувствате го интуитивно, по тази причина постоянно планирате сватби и значими пътувания за лятото.

Ако желаете шансът да ви хване за ръка, започнете бизнес през лятото. Отслабването също е по-добро от юни до август.

Четвъртък

Вие сте сензитивен човек, който се разстройва от дребни неща. Бъдете деликатни, четете повече, занимавайте се с йога, медитация. За да имате повече триумфи в живота си, отделете време не на материални полезности, а на духовни.

Често имате шанс, когато мислите за другите, а не за себе си. Бумерангът на добротата несъмнено се връща при хора като вас.

Петък

На този ден се раждат хора, които би трябвало да изградят кариера и персонален живот в друга страна. Ако сте били привлечени от проучването на други езици, всичко е ясно. Ако не, не забравяйте да вземете, с цел да научите британски, немски или испански и тогава шансът ще се вмъкне във вашия портфейл. Хората, родени в петък постоянно печелят зелена карта или се женят за чужденци.

Събота

Имате шанс в хазарта, само че не трябва да посвещавате целия си живот на това. Научете се да печелите пари там, където имате потребност и от шанс, само че не залагайте изцяло на него. Търпението и упоритата работа са най-хубавите ви другари.

Бъдете деликатни към детайлите и знайте, че околната среда играе голяма роля за благополучието ви.

Неделя

Най-щастливите хора се раждат в неделя. Те обичат живота и животът ги обича. Късмет имат във всичко, както и са красиви и умни по едно и също време.

Те излизат от самолета в точния момент. Те се качват в верния вагон. Те имат шанс в любовта. Те са късметлиите.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР