Известно е, че браковете на знаменитости рядко продължават дълго. Те

...
Известно е, че браковете на знаменитости рядко продължават дълго. Те
Коментари Харесай

Анет Бенинг и Уорън Бийти: Двойката, доказала, че истинската любов съществува в Холивуд

Известно е, че браковете на звезди рядко не престават дълго. Те постоянно се озовават в съда, карат се за децата си и по-късно прекарват идващите няколко години или десетилетия разминавайки се един различен на събирания на звезди, като че ли в никакъв случай не са били дружно.

За брака на Анет Бенинг и Уорън Бийти имаше сходна прогноза, само че те потвърдиха, че любовта им беше и си остава същинска.

Уорън и Анет се срещат на снимачната площадка на кино лентата " Бъгси " през 1992 година и скоро по-късно стартират любовна спекулация, която никой не приема на съществено. Според очевидци режисьорът на кино лентата единствено се засмял, когато Уорън му се доверил и споделил: „ Искам да се оженя за нея “.

Мнозина смятаха, че Уорън е прекомерно остарял за нея, защото е с 21 години по-възрастен, само че очевидно това не е било спънка пред любовта им.

Казанова на 20 век

Уорън, който стана прочут с кино лентата " Сияние в тревата ", беше считан за един от най-големите прелъстители на Холивуд. Един биограф пресмята, че той е спал с впечатляващите 12 775 дами, преди да срещне Анет. По-късно Уорън твърди, че това е невероятно, тъй като би означавало, че от 20-годишна възраст е спал с друга жена тях са Мадона, Джоан Колинс, Натали Ууд, Бриджит Бардо, Фей Дънауей, Анджелика Хюстън, Елизабет Тейлър, Даян Кийтън, Джейн Фонда, Кандис Бъргън, Анджи Дикинсън и доста други.

Но тогава се появила Анет и всички дами на този свят престанали да съществуват за него.

„ Ако съм правил неточности в връзките с дамите, то е единствено тъй като съм бил привързан към любовта. Когато нещата в една връзка не вървяха, незабавно започвах да диря друга, тъй като мислех, че предходната е неточност и е най-добре да си потегли. Не бях женен преди Анет, не бях подготвен за това. Тя ме промени радикално “, споделя един път Уорън.

Както споделя той, бил притеглен от нея, тъй като била естествена и друга от холивудските старлетки, с които бил излизал преди.

„ Отне ми 10 минути да се влюбя в нея “, спомня си Уорън.

Тайна женитба

Уорън и Анет се женят на загадка гала през март 1992 година, когато първото им дете, Катлийн, към този момент е родено. След това двамата имат още три деца.

От 10 години обаче, вместо три дъщери и един наследник, Уорън и Анет към този момент имат двама сина и две дъщери, защото най-голямата щерка Кейтлин реши да смени пола си и да стане Стивън.

През всичките тези години единствено един път имаше подозрения, че е вероятен бракоразвод. Това става през 2010 година, когато публицистите са предизвестени да не задават въпроси на Анет за брачна половинка ѝ или четирите им деца. И това е било истина – Уорън и Анет са били в несъгласие по отношение на желанието на най-голямата им щерка да се подложи на интервенция за промяна на пола. Но както се споделя, те бързо разрешили всичко и всичко си пристигнало на мястото.

Тъй като децата към този момент са пораснали и не живеят с тях, Анет и Уорън се изправят пред „ синдрома на празното гнездо “, само че вземат решение да подходят градивно и да създадат това, което не са съумели да създадат, когато грижата за децата е била преди всичко. И по този начин, след дълга пауза, Анет реши да се върне към първата си обич - театъра. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР